passo-15-jaar
Lange mensen

Passo schoenen in grote maten bestaat 15 jaar

Geplaatst op (Gewijzigd op )

Geschatte leestijd 2 minuten

Grote maten schoenen kopen is al 15 jaar geen probleem in Alkmaar. Bij Passo vindt de consument damesschoenen in de maten 42 tot en met 46 en herenschoenen in de maten 46 tot en met 52. Een unieke specialisatie.

Grootste schoenmaat

Nederlanders behoren niet alleen tot de langste volkeren ter wereld maar hebben ook de grootste schoenmaat. Na de start in de Hekelstraat in 2003 verhuisde Passo binnen 2 jaar naar een grotere locatie aan het Fnidsen. Tezamen met haar zusterbedrijf Tall People, kleding voor dames vanaf 180 cm en heren vanaf 195 cm, dat ruim 7 jaar naast Passo gevestigd is, vormt Passo een ijzersterk duo voor de lange mens met de grotere schoenmaat. Een echt specialisme waarvoor de mensen vanuit heel Nederland, en zelfs vanuit het buitenland graag naar Alkmaar komen. Klanten met een schoenmaat 50 die een hippe schoen zoeken weten de weg naar de pittoreske Oude Stad van Alkmaar goed te vinden en inmiddels is Passo ook één van de grootste aanbieders van schoenen in grote maten op het internet. Een Alkmaars bedrijf met internationale uitstraling.

Feestelijk weekend

Eigenaresse Esther Jansen is trots op haar team en dat vieren ze met leuke acties voor de klanten. Om het 15-jarig bestaan te vieren wordt er een feestelijk weekend georganiseerd voor de klanten van Passo en Tall People van vrijdag 2 maart tot en met zondag 4 maart. In de winkel ontvangen klanten 10% korting op de voorjaarscollectie van Passo en Tall People.

Maak kans op 1 van de 10 paar schoenen in grote maten

Tijdens het feestelijke weekend kunnen de klanten 1 van de 10 paar schoenen winnen van grote merken als Gabor, Australian, Rehab, Baboos, Mustang en Toni Pons als ze een golden ticket in hun goody bag vinden. Ook kunnen de klanten lekker taartjes komen eten in de winkel. Reden genoeg om naar Passo en Tall People te komen.

Lees meer over

Lange mensen Dameslaarzen maat 44 Grote maten Grote maten schoenen Hoge hakken en pumps in grote maten Kortingscode Passo Sneakers in grote maten Tall People

Blijf op de hoogte en mis geen enkel nieuws! Volg het Langzijn WhatsApp-kanaal of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.