thumb_nostro-intimo
Lange man

Nieuw kledingmerk met extra lange shirts

Geplaatst op (Gewijzigd op )

Geschatte leestijd 2 minuten

De tijd dat lange mannen met een kleding maat groter aanliepen is al een tijdje verleden tijd. De markt voor t-shirts met extra lengte is zich steeds verder aan het ontwikkelen. Recent is er weer een nieuw kledingmerk bijgekomen in de markt voor extra lange t-shirts.

Nostro Intimo

Nostro IntimoHet merk Nostro Intimo staat voor hoogwaardige Italiaanse kwaliteit en brengt de gewilde Italiaanse allure met zich mee. De long fit is onmisbaar in de garderobe van de echte man. Daarnaast zorgt de zachte stof niet alleen voor voldoende warmte in de winter, maar ook voor verkoeling in de zomer. Met haar comfortabele pasvorm en extra stof zijn de shirts nooit te strak, nooit te kort en dus de ‘perfect fit’ voor de lange man. Nostro Intimo’s T-shirts zijn verkrijgbaar in zwart/wit en in verschillende maten. Bovendien garandeert Nostro Intimo de laagste prijs en is gratis verzending inbegrepen!

Het ontstaan van de Lungo Fit

Het begon allemaal bij Luca Biancelli, een schilder uit Italië die bekend stond om zijn op maat gemaakte, extra lange T-shirts. Wanneer het koud was in de winter, kroop Luca’s T-shirt nooit omhoog, dit gebeurde vaak wel bij andere T-shirts. Luca had hier wat op bedacht, de lungo fit. Jaren later vroeg de zoon van Luca, Guiseppe Biancelli aan zijn Nonna hoe zijn vader aan dat T-shirt kwam. Nonna antwoordde “Ssssst E Nostro intimo”, dat is Luca’s geheim. Guiseppe was het daar niet mee eens: “Nostro intimo per tutti” oftewel Nostro Intimo is voor iedereen!”

Blijf op de hoogte en mis geen enkel nieuws! Volg het Langzijn WhatsApp-kanaal of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.