thumb_stilettorun-apeldoorn
Lange vrouw

Stiletto Run in Apeldoorn voor Serious Request

Geplaatst op (Gewijzigd op )

Geschatte leestijd 2 minuten

3FMWie is de snelste op hoge hakken? Dat zal duidelijk worden tijdens de Stiletto Run die vrijdag 19 december wordt gehouden op winkelcentrum De Eglantier. Om 19.00 uur wordt het startsein gegeven bij de Pretty Tall winkel en dan leggen de hooggehakte dames – en misschien ook wel heren – een parcours af van ca. 150 m. Wie het snelst is, ontvangt een prijzenpakket dat beschikbaar is gesteld door Pretty Tall. “Voor deelname wordt een vergoeding gevraagd van 5 euro, de opbrengst komt geheel ten goede aan de actie van Serious Request”, vertelt organisator Inez Scheper. Omstanders kunnen ook een prijs winnen door in te zetten op de snelste tijd.

Iedereen kan meedoen met de Stiletto Run, maar Inez rekent natuurlijk ook op veel lange vrouwen. In haar winkel Pretty Tall – gespecialiseerd in mode voor lange vrouwen – worden ook damesschoenen in grote maten verkocht. Haar voorliefde voor schoenen met hoge hakken heeft ook meegespeeld bij dit idee. Ze is van mening dat ook lange vrouwen hoge hakken moeten kunnen dragen. Want je bent tenslotte Mooi Lang! De winnares van de Stiletto Run krijgt naast een prijzenpakket van € 100,- ook een paar nieuwe pumps van het merk Enrico R kado.

Op de website www.prettytall.com staan de voorwaarden om mee te doen. Zo moet de hak van de schoen minimaal 7 cm zijn en mogen geen hulpmiddelen zoals tape gebruikt worden. Een startbewijs kopen kan in de Pretty Tall winkel. Inschrijving via de mail is ook mogelijk, er moet dan een donatie worden gedaan via de website van 3FM.
 Uiteraard mogen mensen hier ook een vrijwillige bijdrage doen.

“Tijdens de kerstmarkt op 19 december hebben we ook een kraam voor de winkel waar zelfgemaakte kerstartikelen worden verkocht. En bij de herenwinkel Tough&Tall kunnen de heren hun krachten meten met spijkerbroek hangen.” Ook dit geld gaat naar Serious Request. We gaan de opbrengst van deze actie zelf naar het Glazen Huis in Haarlem brengen”, aldus Inez.

3FM vraagt met Serious Request 2014 “Hands off our Girls” aandacht voor vrouwen en meisjes, die tijdens oorlog en conflicten slachtoffer worden van seksueel geweld. Een stille ramp die miljoenen vrouwen treft en beschadigt. De DJ’s in het Glazen Huis willen deze vrouwen een stem geven en zoveel mogelijk geld inzamelen voor het Rode Kruis, zodat zij opgevangen worden en een leven kunnen opbouwen.

Lees meer over

Lange vrouw Grote maten Grote maten schoenen Hoge hakken en pumps in grote maten Pretty Tall

Blijf op de hoogte en mis geen enkel nieuws! Volg het Langzijn WhatsApp-kanaal of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.