zivaano
Lange mensen

Nieuwe webwinkel met hippe damesschoenen in grote maten

Geplaatst op (Gewijzigd op )

Geschatte leestijd 2 minuten

Heb jij ook altijd moeite met het vinden van hippe schoenen in jouw maat? Vivien van Wissen, 32 jaar, kampt al jaren met dit probleem. Vanaf haar 14e is het voor haar lastig om leuke schoenen in haar schoenmaat 43 te vinden. Er waren wel schoenen in haar maat, maar het aanbod was minimaal en de schoenen zagen er gedateerd uit.

De laatste jaren is de diversiteit groter geworden, maar met haar passie voor mode is Vivien nog altijd lang op zoek naar een vlotte enkellaars met niet al te hoge hak, die er toch vrouwelijk uitziet. Daarom besloot zij haar eigen schoenenlijn te beginnen voor modieuze, hippe meiden en dames met schoenmaat 42 t/m 45.

Nieuwe webwinkel met hippe damesschoenen in grote maten

Zivaano

Met het merk Zivaano lanceert Vivien eind augustus haar eerste (winter)collectie die ze online verkoopt via de website zivaano.com. De collectie loopt uiteen van een basic enkellaars met lage hak tot een modieuze / vlotte / hippe pump met hogere hak. Het uitgangspunt van elke enkellaars en pump is dat je deze zowel netjes als casual kan dragen.

Openingsweekend met 15% korting

In het weekend van 27 en 28 augustus houdt Zivaano een feestelijk openingsweekend. Tijdens dit weekend kan je de collectie live bewonderen en je favoriete schoen passen. Tevens krijg je 15% korting.

Bekijk de bedrijfsgegevens in van Zivaano in onze adressengids

Lees meer over

Damesschoenen maat 44 Damesschoenen maat 45 Grote maten schoenen Hoge hakken en pumps in grote maten

Blijf op de hoogte en mis geen enkel nieuws! Volg het Langzijn WhatsApp-kanaal of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.