pretty-tall-helmond
Lange mensen

Opnieuw pop-up shop voor lange mensen in Haarlem

Geplaatst op (Gewijzigd op )

Geschatte leestijd 1 minuut

Van vrijdag 14 oktober tot en met zaterdag 28 oktober 2023 is House of Tall voor de tweede keer dit jaar gevestigd met een tijdelijke winkel in Haarlem. Je kunt de pop-up shop vinden aan de Rivièradreef nr. 49, in het overdekte winkelcentrum Schalkwijk.

House of Tall

House of Tall is een speciaalzaak voor lange mannen en vrouwen die op zoek zijn naar stijlvolle kleding en schoenen die perfect passen. Met een passie voor mode en een focus op langere lengtematen, biedt House of Tall een unieke winkelervaring en een uitgebreide collectie die speciaal is ontworpen om te voldoen aan de behoeften van lange mensen.

De tijdelijke winkel is geopend van dinsdag tot en met zaterdag, van 10.00 tot 17.00 uur. Op donderdag 19 oktober is er een koopavond en blijven ze open tot 20.00 uur.

Zaterdag 28 oktober is de laatste dag dat de pop-up shop geopend is. Omdat niet de gehele collectie meegenomen kan worden, is het mogelijk een bestelling door te geven via info@houseoftall.nl zodat de juiste maat aanwezig is in de pop-up shop.

Lees meer over

Lange mensen Mode voor de lange vrouw

Blijf op de hoogte en mis geen enkel nieuws! Volg het Langzijn WhatsApp-kanaal of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.