house-of-tall-breda
Lange man

Pop-up shop van House of Tall in Breda

Geplaatst op (Gewijzigd op )

Geschatte leestijd 2 minuten

In het weekend van Hemelvaartsdag zal House of Tall met een pop-up shop aanwezig zijn in Breda. In oktober vorig jaar was deze winkel met mode voor lange mannen en vrouwen ook voor twee weken neergestreken aan de Boschstraat 123 in Breda. Op dezelfde locatie zijn ze nu voor vier dagen aanwezig, van donderdag 21 mei tot en met zondag 24 mei 2020.

House of Tall Breda

“De vorige keer vroegen veel klanten of we vaker naar het zuiden wilden komen, omdat ze de afstand naar onze winkel in Apeldoorn of Hoofddorp te groot vinden. En een derde vestiging is nu even niet aan de orde. Dus met onze pop-up shops komen we naar de klant toe”, vertelt eigenaresse Inez Scheper. De winkel heeft besloten om nóg een keer naar het zuiden te gaan om de nieuwe zomercollectie extra lange kleding en schoenen in grote maten te presenteren. “We zullen uiteraard wel rekening houden met de maatregelen voor het corona-virus, dus er zijn minder klanten tegelijk in de winkel toegestaan en we houden voldoende afstand”, aldus Scheper.

De ervaring leert dat er in het zuiden minder lange mensen wonen, maar de lange mannen en vrouwen die er wonen kunnen bijna nergens voor leuke kleding terecht. Reguliere modezaken hebben vaak geen broeken in lengte 36, 38 of zelfs lengte 40 voor de heren op voorraad. Dus het is voor lange mensen echt een verademing om in een winkel te komen waar alles wat er hangt ook daadwerkelijk past! Het lijkt zo gewoon: broeken die lang genoeg zijn, jurkjes die op de knie vallen en waarvan de taille op de juiste plaats zit of jassen met voldoende mouwlengte, maar voor een lange dame of heer is dit lastig te vinden. “En daarom hebben wij alleen maar blije klanten in de winkel”, lacht Inez.

De pop-up shop is geopend van 10 tot 17 uur en op vrijdagavond is er koopavond tot 21 uur. Omdat niet de gehele collectie meegenomen kan worden, is het mogelijk een bestelling door te geven via info@houseoftall.nl zodat de juiste maat aanwezig is in de pop-up shop. Dit geldt ook voor de schoenen in grote maten die op de webshop www.houseoftall.nl getoond worden.

Lees meer over

Grote maten Grote maten schoenen

Blijf op de hoogte en mis geen enkel nieuws! Volg het Langzijn WhatsApp-kanaal of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.