house-of-tall-heerenveen
Pop-up stores

Pop up shop voor lange mensen in Heerenveen

Geplaatst op (Gewijzigd op )

Geschatte leestijd 2 minuten

Een winkel met alleen maar kleding die extra lang is. Het klinkt vreemd, maar lange mensen voelen zich daar als een ‘kind in een snoepjeswinkel’. Het idee dat je in een kledingzaak rondloopt en alles wat er hangt past gewoon! Daar worden lange mannen en lange vrouwen heel blij van. Voor heel even is die mogelijkheid er in de pop-up shop van House of Tall. De speciaalzaak in mode voor lange mannen en lange vrouwen strijkt van 21 april tot en met 6 mei 2023 neer in een mooi pand aan de Dracht 12 in Heerenveen.

Friesland, Groningen en Drenthe

“We hebben eerder een pop-up shop gehad in Heerenveen en veel klanten vroegen of we vaker naar het noorden wilden komen, omdat ze de afstand naar onze winkel in Apeldoorn te groot vinden. En een extra vestiging is nu even niet aan de orde. Dus met onze pop-up shop komen we naar de klant toe. Met de pop-up shop in Heerenveen kunnen we onze klanten in Friesland, Groningen en Drenthe bereiken”, vertelt eigenaresse Inez Scheper. De winkel heeft besloten om nog een keer naar het noorden te gaan om de zomercollectie extra lange kleding én schoenen in grote maten te presenteren. “En we hebben ook een outlet-hoek waar de laatste maten voor spotprijzen worden verkocht, dus dan hebben de lange mensen ook eens een mazzeltje”, aldus Scheper.

Alleen maar blije klanten in de winkel

De ervaring leert dat er in het noorden de meeste lange mensen wonen, maar desondanks blijft het lastig om leuke kleding te vinden met extra lengte, zoals bijvoorbeeld jeans in lengte 36, 38 en 40. En dan ook in hele kleine maatjes of juist grote maten. Dat is wel bijzonder. Dus het is voor lange mensen echt een verademing om in een winkel te komen waar alles nét even wat langer is. Het lijkt zo gewoon: broeken die lang genoeg zijn, jurkjes die op de knie vallen en waarvan de taille op de juiste plaats zit of jassen met voldoende mouwlengte, maar voor een lange dame of heer is dit lastig te vinden. “En daarom hebben wij alleen maar blije klanten in de winkel”, lacht Inez.

De pop-up shop is geopend tot en met zaterdag 6 mei tot 17.00 uur. Omdat niet de gehele collectie meegenomen kan worden, is het mogelijk een bestelling door te geven via info@houseoftall.nl zodat de juiste maat aanwezig is in de pop-up shop.

Lees meer over

Pop-up stores Grote maten Grote maten schoenen

Blijf op de hoogte en mis geen enkel nieuws! Volg het Langzijn WhatsApp-kanaal of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.