Andere maten beurs

Slaapzakken in lengtematen

Geplaatst op (Gewijzigd op )

Geschatte leestijd 1 minuut

De vakantie staat weer voor de deur, vele Nederlanders trekken er weer op uit voor een relaxte vakantie in binnen of buitenland. Voor lange mensen die gaan kamperen is het vinden van de juiste slaapzak in de juiste lengte, een hele uitdaging.

Op de Andere Maten Beurs in Hardenberg maakte we kennis met Tatteljee, een bedrijf uit Amsterdam welke slaapzakken aan kan passen naar uw wensen. Niet alleen de lengte van de slaapzak kunt u bij Tatteljee zelf bepalen maar ook de breedte. Naast slaapzakken verkoopt Tatteljee ook tenten, indien gewenst geheel naar uw ontwerp en in uw maat.

Naast een maatwerk slaapzak kunt u ook kiezen voor een standaard maat. Tot en met lengte 220 cm, zijn er diverse modellen slaapzakken verkrijgbaar bij outdoor en kampeerwinkels.

Welke lengte moet een slaapzak hebben?

De lengte is afhankelijk van het model slaapzak. Voor een dekenmodel slaapzaak is ideale lengte lichaamslengte 25 tot 30 cm. Voor een mummiemodel slaapzaak is de ideale lengte lichaamslengte 30 tot 45 cm.

Gaat u niet kamperen maar zoekt u een hotel of vakantiehuisje met extra lange bedden? Bezoek onze adressengids met adressen van hotels, bed & breakfast en vakantiehuisjes met extra lange bedden in het binnen en buitenland.

Blijf op de hoogte en mis geen enkel nieuws! Volg het Langzijn WhatsApp-kanaal of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.