thumb_andere-maten-beurs
Andere maten beurs

Terugblik op Andere Maten Beurs in Hardenberg

Geplaatst op (Gewijzigd op )

Geschatte leestijd 2 minuten

Langzijn.nl op Andere Maten Beurs HardenbergAfgelopen weekend waren we aanwezig op de Andere Maten Beurs in Hardenberg. Voor het eerst waren er op deze beurs (voorheen Grote Maten Beurs Hardenberg) ook lengtematen. Altijd spannend, zijn er genoeg exposanten met lengtematen en zijn er voldoende lange bezoekers?

De beurs kende twee beursdagen. Vrijdag was helaas een rustige dag. Het voordeel van deze rust was wel dat we veel met de exposanten konden netwerken. Leuk om te zien en horen dat er zoveel ambitie is onder de ondernemers met lengtematen. De een is bezig met een meertalige website om het buitenland te bedienen, de ander lanceert na de beurs een nieuwe site en de volgende heeft ambitie om marktleider te worden. Genoeg voor ons om in de gaten te houden dus.

Lange modellenNa een overnachting in een hotel met te korte bedden en een douche die te laag hing, ging de tweede beursdag van start. Het was op zaterdag gezellig druk. Wel af en toe stille momenten, maar zeker voor de ondernemers met kleding was er veel aanloop van lange mannen en vrouwen. Ook de modeshows met zowel lengte als breedte maten werden goed bekeken.

Voor ons was het een succesvolle beurs. We hebben weer een aantal oude bekenden mogen ontmoeten. Ook is het altijd fijn om af en toe omhoog te mogen kijken.

In het najaar zal de Evenementenhal deze beurs weer organiseren.

We hopen u op de najaarseditie ook te mogen ontmoeten.

Lees meer over

Grote Maten Beurs Lange modellen gezocht Modeshow lange mensen

Blijf op de hoogte en mis geen enkel nieuws! Volg het Langzijn WhatsApp-kanaal of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.