Lange mensen beurs

Wij blijven altijd in gesprek met diverse bedrijven om te kijken of er genoeg animo is voor het opzetten van een beurs met lengtematen of een evenement voor lange mensen. In de afgelopen jaren zijn we betrokken geweest bij het organiseren of het ondersteunen van diverse evenementen.

Bent u een organisator van een evenement welke match met onze doelgroep ‘lange mensen’ en wilt u Langzijn op uw beurs of evenement? Neem dan contact met ons op.

Tall Together, Hoevelaken (2017)

In samenwerking met DVDS organisatie & advies en Stichting Lange Mensen Nederland is Langzijn medeorganisator van Tall Together 2017 in Hoevelaken. Ondanks het succes de voorlopig laatste editie van deze beurs.

In de voetsporen van Cajanus, Haarlem (2017)

In samenwerking met Klub Lange Mensen, Zangstudio Haarlem en Stichting Lange Mensen Nederland is Langzijn mediapartner geweest voor het evenement ‘In de voetsporen van Cajanus‘ in Haarlem.

Tall Together, Hilversum (2016)

In samenwerking met Pretty Tall (nu House of Tall) en Stichting Lange Mensen Nederland is Langzijn medeorganisator van Tall Together 2016 in Hilversum.

Andere Maten Beurs, Hardenberg (2012)

Eind 2012 kwamen wij in gesprek met Evenementenhal Hardenberg om te kijken of het mogelijk om een beurs op te zetten voor iedereen met een afwijkende maat. Van 19 t/m 20 april 2013 is er een eerste editie van de Andere Maten Beurs gehouden in Evenementenhal Hardenberg. Helaas is het bij deze ene editie gebleven.

Minibeurs voor lange mensen, Zeist (2011)

Op initiatief van webshop Lxmen.nl (inmiddels overgenomen door Tall People) en kledingwinkel voor lange vrouwen Kramer mode (helaas gestopt) is er nu tweemaal een minibeurs geweest in de Boskapel in Zwolle met de collectie van beide bedrijven. Tijdens de laatste editie van deze minibeurs is er overleg geweest om te kijken of dit concept uit te breiden is met meer (web)winkeliers welke kleding voor lange mensen verkopen. De laatste editie van deze minibeurs was april 2011.

Bijzondere Maten Beurs, Rijswijk (2008)

In april 2008 was Langzijn voor het laatst aanwezig op de Bijzondere Maten Beurs in Rijswijk, een beurs voor iedereen met een bijzondere maat. De opzet van deze beurs is veranderd en het concept is verdergegaan als ‘Grote Maten Beurs‘ enkel voor bezoekers met een maatje meer.