long-lady-groningen
Lange mensen

Succesvolle pop-up store LongLady in Groningen

Geplaatst op (Gewijzigd op )

Geschatte leestijd 2 minuten

Dit weekend konden lange vrouwen in het noorden van het land naar hartenlust shoppen in de pop-up store van webwinkel LongLady. In Hotel Schimmelpenninck Huys te Groningen toverde Anita van Komen met haar team een ruimte om tot een sfeervolle pop-up store.

Een uitgebreide collectie broeken in lengtemaat 36 en 38, lange leggings, jassen, colberts en jurken. Een mooie afspiegeling van de complete LongLady collectie was aanwezig. Het merk LongLady is door eigenaresse Anita van Komen zelf ontworpen en geproduceerd. Een unieke collectie gebaseerd op basis van haar eigen ervaringen en behoeften als lange vrouw.

Vele lange dames uit Groningen en omstreken kwamen naar Hotel Schimmelpenninck Huys. Na het shoppen bij LongLady kon je heerlijk genieten in de binnentuin van het hotel.

LongLady heeft de ambitie om vaker een pop-up store te openen, niet alleen in Nederland maar ook in het buitenland. Het fenomeen pop-up stores is redelijk nieuw voor de Nederlandse (web)winkels in lengtematen. Eerder kenden we het pop-up store principe al van Long Tall Sally uit Engeland en We Love Long Legs uit ons eigen land.

Naast deze tijdelijke pop-up store heeft Grongingen nog meer te bieden voor lange mensen. Voor de lange vrouwen is er Lange Dame met mode voor de lange vrouw. Voor de lange mannen is er Small & Tall met mode voor de lange man. Ook voor grote maten schoenen kun je slagen in Groningen bij de vestigingen van Van Haren.

Lees meer over

Lange mensen Grote maten Grote maten schoenen Lengtemaat 36 Mode voor de lange vrouw We Love Long Legs

Blijf op de hoogte en mis geen enkel nieuws! Volg het Langzijn WhatsApp-kanaal of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.