Lange mensen

TallDB een nieuw sociaal netwerk voor lange mensen

Geplaatst op (Gewijzigd op )

Geschatte leestijd 2 minuten

Sinds januari 2012 is de nieuwe website van TallDB online, het wereldwijde sociale netwerk voor lange mensen.

TallDB is voortgekomen uit het succes van de Duitse sociale netwerksite BinGross.de welke ruim 11.000 leden telt. De oprichter van dit Duitse netwerk Dhr. Gebbert, besloot in januari 2011 samen met Barbora Galandakova (2.00 cm) te starten met een wereldwijd netwerk. In korte tijd mocht het nieuwe netwerk al ruim 1000 leden verwelkomen. “Het eerste jaar hebben we gebruikt om uit te vinden wat er nodig was om een wereldwijd netwerk uit te rollen en welke tools we daarvoor nodig hadden” aldus Galandakova.

De doelstelling van TallDB is om het grootste sociale netwerk te worden voor lange mensen. Tot op heden kunnen leden zich gratis aansluiten bij TallDB. Op de netwerksite zijn vele mogelijkheden zoals het maken van een persoonlijke profielpagina, het uploaden van video’s, het bijhouden van een blog, een marktplaats voor kleding in lengtematen en de mogelijkheid om een bedrijfspagina of fanpagina aan te maken.

Dagelijks doen de beheerders van het sociale netwerk er alles aan om leden die niet buiten de standaard maat vallen te weren van de website. Leden van het netwerk kunnen zelf profielen rapporteren van mensen die niet lang zijn.

Update: inmiddels is TallDB niet meer online

Lees meer over

Lange mensen Lange mensen site Langste vrouw van Nederland Tall People

Blijf op de hoogte en mis geen enkel nieuws! Volg het Langzijn WhatsApp-kanaal of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.