thumb_bos-grote-maten-mode-taart
Lange mensen

10 jaar Bos Grote Maten Mode

Geplaatst op (Gewijzigd op )

Geschatte leestijd 2 minuten

Dit jaar bestaat Bos Grote Maten Mode uit Bergambacht 10 jaar. Het echtpaar Peter en Yvonne Bos startten deze speciaalzaak in april 2007 aan de Hoogstraat in Bergambacht. Aanvankelijk starte het bedrijf enkel met de verkoop in grote maten, maar al snel kwam er een uitbreiding in lengtematen. Enkele jaren later verhuisde het bedrijf naar een groter pand aan de Raadhuisstraat in hetzelfde dorp.

Taart bij Bos Grote Maten Mode

Bos Bedrijfskleding

Aanvankelijk runden Peter en Yvonne de winkel naast hun huidige baan. In mei 2013 namen ze de stap om zich fulltime op hun onderneming te richten. De onderneming breidt in dat jaar uit met bedrijfskleding in grote- en lengtematen. De tak bedrijfskleding is gevestigd in Stolwijk en heeft een eigen showroom (op afspraak). Het bedrijf kan hierdoor zowel bedrijfskleding als vrijetijdskleding leveren in lengtematen.

De klanten van Bos Grote Maten Mode komen uit heel Nederland. Toch kiest Bos er bewust voor om geen verkoop te doen via internet. De winkel kiest voor een persoonlijke benadering en een degelijk stukje advies met een lekker bakje koffie! “Wij roeien tegen de stroom in, geen online winkel maar een stenen winkel met persoonlijk advies. Onze klanten komen dan ook graag naar onze winkel toe.” aldus Peter Bos.

10 jaar Bos Grote Maten Mode

Bergambacht

Lange mensen kunnen in Bergambacht niet alleen slagen voor kleding in lengtematen, maar ook voor schoenen in grote maten. In dezelfde winkelstraat als Bos Grote Maten Mode is schoenenwinkel Oskam gevestigd, met herenschoenen tot en met maat 50.

De service en persoonlijke benadering van Bos Grote Maten Mode gaat ver. Zo worden broeken zonder problemen een stukje korter gemaakt indien deze te lang zijn. “Wij zien het als uitdaging om de klant met een perfect passend kledingstuk naar huis te laten gaan” aldus Yvonne Bos.

Lees meer over

Lange mensen Grote maten Grote maten schoenen Verkooppunten Girav Werk en veiligheidsschoenen in grote maten

Blijf op de hoogte en mis geen enkel nieuws! Volg het Langzijn WhatsApp-kanaal of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.