thumb_app
Lange kinderen

App met groeidiagrammen voor ouders van lange kinderen

Geplaatst op (Gewijzigd op )

Geschatte leestijd 1 minuut

TNO heeft een app ontwikkeld voor het bijhouden van de lengtegroei van je kind. De app biedt mogelijkheden voor het bijhouden van de lengte van meerdere kinderen.

In de app zie je een groeicurve, met hierop de ingevoerde meetpunten. Dit kunnen gegevens zijn van het consultatiebureau of zelf gemeten data. Meten is weten, op deze manier kun je goed grip houden op de groei. Ideaal als je verwacht dat je kind lang wordt of als je ziet dat je kind de langste is van de klas. Mocht de groeicurve sterk afwijken van de gemiddelde, kun je een arts raadplegen.

TNO iGrow Groeicurve Kind

Groeicalculator

Naast de groeicurve is ook de TNO groeicalculator geïntegreerd in de app. Deze groeicalculator is slechts en grove indicatie op basis van een formule en de statistieken van het TNO. Wij zien meer in het bijhouden van de groeicurve dan in het gebruik van de calculator.

Gewicht

Daarnaast biedt de app ook mogelijkheden om het gewicht van je kind bij te houden. Gezien de recente berichtgeving, dat we harder groeien in de breedte dan in de lengte, een mooie toevoeging.

iGrow is gratis en is beschikbaar voor Android en iOS gebruikers.

Lees meer over

Lange kinderen Gemiddelde lengte man Nederland Gemiddelde lengte vrouw Nederland Hoe groot wordt ik later? Hoe lang wordt mijn kind? iGrow Lengte kind berekenen TNO Groeicalculator

Blijf op de hoogte en mis geen enkel nieuws! Volg het Langzijn WhatsApp-kanaal of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.