thumb_grand-eleganza
Lange mensen

Belgische webshop GrandEleganza overgenomen

Geplaatst op (Gewijzigd op )

Geschatte leestijd 1 minuut

De Beglische webwinkel GrandEleganza in grote maten damesschoenen is overgenomen door de 32 jarige Purdy Bogaert (180 cm).

Afstudeerproject

GrandEleganza is ontstaan uit een afstudeerproject van een studente Internationaal Ondernemen in 2016. Het project viel meerdere keren in de prijzen en werd onder meer beloond met de prijs van ‘beste afstudeerproject’ op de Karel de Grote Hogeschool in Antwerpen. Alsof dat nog niet genoeg was won het project de wedstrijd ‘Plezante premies voor plezante projecten’ van de radiozender Q-music en ontving Charlotte €8.000. Als kers op de taart werd het project ook nog uitgekozen als ‘meest beloftevolle studentenidee van 2016’ door VOKA en stad Antwerpen.

Damesschoenen vanaf maat 42 tot en met maat 45

GrandEleganza wil dames met een grotere schoenmaat helpen in hun zoektocht naar het perfecte paar schoenen. Dit door een ruime selectie aan te bieden van betaalbare, elegante en trendy damesschoenen vanaf maat 42 tot en met maat 45. Al onze modellen zijn zorgvuldig uitgekozen door zaakvoerster Purdy Bogaert die zelf schoenmaat 42.5 heeft en als geen ander de dagelijkse problemen kent die vrouwen met grote voeten ondervinden.

Lees meer over

Grote maten

Blijf op de hoogte en mis geen enkel nieuws! Volg het Langzijn WhatsApp-kanaal of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.