adamo-helsinki-xxl-strandlakens
Webwinkels lange mensen Advertorial

Eindelijk écht languit liggen met een XXL strandlaken

Geplaatst op

Geschatte leestijd 2 minuten

Dit voorjaar heeft Highleytall iets bijzonders toegevoegd aan het assortiment: XXL strandlakens van Adamo. Dankzij de royale afmetingen en in het bijzonder de grote lengte zijn deze fijne, klassieke strandlakens perfect voor lange mensen.

De meeste dingen worden ontworpen voor mensen van min of meer gemiddelde lengte. Handdoeken zijn daar geen uitzondering op. Misschien ken je het wel: je gaat naar het strand en spreid je strandlaken uit om even lekker in het zonnetje te gaan liggen. Maar het lukt niet om te ontspannen, want elke keer liggen óf je voeten, óf je hoofd in het hete zand omdat je handdoek simpelweg niet lang genoeg is. En wanneer je je na het zwemmen een beetje discreet wilt omkleden, kan het soms lastig zijn om achter die te kleine handdoek genoeg privacy te vinden om je droge kleren weer aan te trekken. Of heb je wel eens gemerkt dat je niet helemaal lekker zat op je strandbed, omdat je handdoek niet tot het voeteneinde reikt en je een stuk plakkerig plastic of heet metaal voelt?

Strandlakens 220 centimeter lang

Speciaal voor dit soort situaties heeft het Duitse merk Adamo de XXL strandlakens bedacht. Deze zijn maar liefst 220 centimeter lang, zodat ook buitengewoon lange mensen comfortabel en zorgeloos helemaal languit op het strand kunnen liggen. Ook de breedte is met 100 cm extra groot, zodat je de handdoek ook heerlijk om je heen kan slaan. Wat de XXL strandlakens extra leuk maakt, is dat ze in diverse kleuren beschikbaar zijn, van neutraal zwart of donkerblauw tot vrolijk oranje of knalroze. Zo’n badlaken mag gezien worden!

Adamo staat niet alleen voor extra grote strandlakens, maar maakt daarnaast ook basic kleding voor lange mensen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan veelzijdige t-shirts, nette polo’s, en tijdloze pyjamabroeken en joggingbroeken in lengtemaat 40.

Highleytall

Heb je al zin om deze zomer eindelijk eens écht goed te kunnen liggen op het strand of aan het zwembad? Je vindt de XXL strandlakens van Adamo nu in de webwinkel Highleytall.

Dit artikel is gesponsord door Highleytall

Lees meer over

Webwinkels lange mensen Lengtemaat 40 Strandlaken XXL

Blijf op de hoogte en mis geen enkel nieuws! Volg het Langzijn WhatsApp-kanaal of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.