house-of-tall-breda
Pop-up stores

Pop-up shop voor lange mensen in Haarlem

Geplaatst op

Geschatte leestijd 2 minuten

Lange dames en heren opgelet! Van 26 april tot en met 11 mei 2024 opent House of Tall een pop-up shop in Haarlem. Gelegen op Rivièradreef 49 (in het overdekte winkelcentrum Schalkwijk, tegenover Van Haren Schoenen), zal deze tijdelijke winkel een feestje zijn voor lange mensen. Kom gezellig langs!

House of Tall neemt de nieuwe collectie kleding en schoenen in grote maten mee speciaal voor de lange vrouwen en lange mannen. Ontdek ook de outlet-hoek voor geweldige koopjes!

Omdat de kledingzaak niet alles in alle maten mee kan nemen naar Haarlem, bieden ze een oplossing. Klanten kunnen vooraf contact opnemen via info@houseoftall.nl als ze iets speciaals zoeken of als ze een leuk kledingstuk online of in de webshop van de winkel hebben gezien. Het team zal haar best doen om deze items in de juiste maat mee te nemen naar de pop-up shop in Haarlem.

De details van de pop-up shop zijn als volgt:

Locatie: Rivièradreef 49, Haarlem (tegenover Van Haren Schoenen)
Openingstijden: Vrijdag 26 april tot en met zaterdag 11 mei 2024 van 10.00 – 17.00 uur (koopavond op donderdag geopend tot 20.00 uur)

Op maandag in de pop-up store gesloten en ook op zaterdag 27 april 2024 (Koningsdag) is deze gesloten. Op zondag 28 april 2024 is de winkel tijdens de koopzondag geopend van 12.00 – 17.00 uur.

Over House of Tall

House of Tall is een webshop met een fysieke winkel in Apeldoorn, gespecialiseerd in kleding en schoenen voor lange vrouwen en mannen.

Lees meer over

Pop-up stores Grote maten

Blijf op de hoogte en mis geen enkel nieuws! Volg het Langzijn WhatsApp-kanaal of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.