thumb_lange-leggings-logo
Lange vrouwen Advertorial

Extra lange leggings, treggings & panty’s via Langeleggings.nl

Geplaatst op (Gewijzigd op )

Geschatte leestijd 2 minuten

Langeleggings.nl verkoopt leggings en treggings in lengtemaat 34 en 36. De panty’s zijn geschikt tot een binnenbeenlengte van 93 cm. Ken jij Langeleggings.nl al? Gebruik de code *Langzijn* en de verzending van jouw bestelling is gratis.

Leggings & treggings

Al onze leggings zitten lekker, slijten bijna niet en kunnen seizoenen lang met de mode mee. De leggings zijn voorzien van een hoge taille en stevige stof. De treggings hebben ook een naad aan het buitenbeen en zijn voorzien van zichtbaar breed elastiek.

De oplossing voor dit voorjaar & deze zomer!

Heb jij dat ook? Dat je 7/8e legging of broek tot halverwege je kuiten komt? en je 3/4e legging net je knie bedekt? Wij hebben daar iets voor bedacht! Een zomerlegging/pantalon voor lange benen, met iets ruime pijpen. Hij is chique maar heeft het comfort van een legging. En we hebben een 3/4e capri legging, met extra lengte voor de langere bovenbeen. Bekijk ze via Langeleggings.nl

Panty’s

Ja, we verkopen ook panty´s voor lange stelten! Op basis van het aanbod van grote merken als Kunert en Fogal hebben we een selectie gemaakt van panty´s die geschikt zijn voor lange benen.

Oprichter en eigenaar Lisa Sjerps: “Langeleggings.nl heeft 98% tevreden klanten. We krijgen heel vaak leuke e-mails van klanten. Met mijn label MadameLiz ontwerp, test en maak ik (deels) alle leggings en treggings zelf. Dus heb je suggesties of wensen, laat het me weten!”

Dit artikel is gesponsord door Langeleggings.nl

Auteur

Lisa Sjerps

Mijn naam is Lisa Sjerps. Ik ben 31 jaar, samenwonend, moeder van de 2 jarige Lizzy en sinds 2015 een ondernemende ondernemer. Je begrijpt het al; ik ben legging - fan! echt, het liefst draag ik ze elke dag. Daarnaast ben ik graag buiten, ik houd van experimenteren in mode maar ook in de keuken. Ik houd van lachen en van muziek; daar kan ik echt van opladen.

Lees meer over

Beenmode voor lange benen Extra lange leggings MadameLiz

Blijf op de hoogte en mis geen enkel nieuws! Volg het Langzijn WhatsApp-kanaal of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.