studio-a12-bunnik
Lange mensen feest

Feestje voor lange mensen in Studio A12, Bunnik

Geplaatst op (Gewijzigd op )

Geschatte leestijd 2 minuten

Op vrijdag 31 maart 2017 zal de gemiddelde lengte in Studio A12 een hoger gemiddelde hebben dan normaal. Via één van de Facebook groepen voor lange mensen is het initiatief onstaan om een gezellig feestje voor lange mensen te organiseren tijdens het maandelijkse Brothers Classic Café in Studio A12.

Leer nieuwe (lange) mensen kennen onder het genot van een drankje en een dansje. Tijdens het Brothers Classic Café kun je genieten van hits uit de jaren 80’s, 90’s, 00’s en 10’s…. we bring it all!

Long People Together

Initiatiefnemers Maurice van Eijmeren (204 cm) en Diana Bonte (190 cm) organiseren dit feestje onder de naam ‘Long People Together‘. Ook Studio A12 is betrokken en geeft alle geregistreerde lange mensen een korting van € 6,25 op de entreeprijs aan de deur (normaal € 12,50) en een gratis welkomstdrankje!

Praktische informatie

Het feestje start vanaf 21.30 uur en loopt tot maximaal 03.00 uur. Parkeren kan gratis op het terrein van Studio A12 aan de Schoudermantel 52 te Bunnik. De locatie is ook goed bereikbaar met het openbaar vervoer. Vanuit Utrecht CS kan je met de trein naar station Bunnik. Vanaf hier ben je lopend in vijftien minuten op de locatie. Vanaf Utrecht CS kan je gebruik maken van de bus richting Wijk bij Duurstede. Je stapt uit bij de halte ‘Singel’ te Odijk en loopt vervolgens in 8 minuten naar de locatie.

Lees meer over

Lange mensen feest Evenementen voor lange mannen Long People Together Tall People

Blijf op de hoogte en mis geen enkel nieuws! Volg het Langzijn WhatsApp-kanaal of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.