hope-special-sizes2
Lange mensen Advertorial

Hope Special Sizes voor de langere man

Geplaatst op (Gewijzigd op )

Geschatte leestijd 2 minuten

In hartje Amsterdam is nu al twee jaar de speciaal zaak ‘Hope Special Sizes’ gevestigd. Hope Special Sizes is gespecialiseerd in kleding voor de lange en/of brede man. Veel van deze mannen hebben moeite met het vinden van goed passende kleding. Bij Hope Special Sizes kunnen mannen terecht voor zakelijke tot sportieve kleding.

Er wordt veelal gedacht dat er voor mannen met een maatje meer geen moderne kleding is te vinden, maar niets is minder waar. Bij Hope Special Sizes kan iedere man terecht voor onder andere klassieke en sportieve colberts, broeken, jassen, polo’s en T-shirts. Zo heeft Hope Special Sizes overhemden en colberts in regular fit, modern fit of custom fit, zodat elke man zijn kleding met de juiste lengte en breedte kan krijgen.

Een goede en zeer persoonlijke service staan bij ons hoog in het vaandel. Hope Special Sizes heeft jaren ervaring en geeft u dan ook graag deskundig advies, zodat u bij ons altijd slaagt. Thee, koffie en fris staat voor u klaar dus kom langs en ervaar het zelf.

Hope Special Sizes onderscheidt zich van de concurrentie door altijd een hip en up-to-date assortiment te bieden. Daarnaast bieden wij alleen kleding aan van hoge kwaliteit.

Kom snel langs voor de nieuwe zomercollectie van 2015!

Hope Special Sizes

In het bruisend Jordaan , schuin tegen over het Anne Frank huis /Wester kerk.

Prinsengracht 182
1016HB Amsterdam

Like Hope Special Sizes op Facebook

Dit artikel is gesponsord door Hope Special Sizes

Lees meer over

Lange mensen Poloshirts lange mannen

Blijf op de hoogte en mis geen enkel nieuws! Volg het Langzijn WhatsApp-kanaal of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.