Belangenbehartiging

Jaardag lange mensen over beenruimte in vliegtuigen

Geplaatst op (Gewijzigd op )

Geschatte leestijd 2 minuten

Zaterdag 10 november 2012 trokken vele lange mensen naar het Luchtvaart themapark Aviodrome in Lelystad voor de jaardag van Klub Lange Mensen. Na de succesvolle jaardag met modeshow van vorig jaar, was het thema van deze jaardag ‘vliegen’.

Schipholgebouw Adviodrome

De leden van de Klub Lange Mensen verzamelden zich in het Schipholgebouw op het terrein van Aviodrome. Na de ontvangst was er de jaarlijkse ledenvergadering voorgezeten door voorzitter John Hekelaar. Tijdens deze ledenvergadering zijn diverse (jaar)verslagen doorgenomen om te leden te informeren over het reilen en zeilen van de vereniging.

In het middagprogramma waren er enkele lezingen, zo was er een lezing over de nieuw te ontwikkelen website van de Klub Lange Mensen. Er is een traject gestart om een compleet nieuwe site te ontwikkelen met meer actualiteit en koppelingen met social media. De verwachting is dat deze nieuwe website in januari 2013 online gaat.

Na de lezing over de nieuwe KLM website, presenteerde Bob Leutscher de resultaten van zijn afstudeerproject. Een project in samenwerking met de Klub Lange Mensen en ADSE om het zitcomfort in vliegtuigen te verbeteren voor lange mensen. Ter afsluiting van zijn presentatie toonde hij aan de aanwezige leden een 3D print van de door hem ontworpen stoel.

Beenruimte voor lange mensen in een vliegtuig

Na de lezeningen was er een rondleiding door het Aviodrome met aansluitend een borrel. De volgende jaardag zal plaatsvinden op zaterdag 9 november 2013

Kijk voor alle foto’s op onze facebook pagina

Lees meer over

Beenruimte Beenruimte in het vliegtuig Modeshow lange mensen Vliegtuigstoel voor lange mensen

Blijf op de hoogte en mis geen enkel nieuws! Volg het Langzijn WhatsApp-kanaal of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.