tall-together-1
Lange mensen beurs

Komende zondag, Tall Together in Hoevelaken

Geplaatst op (Gewijzigd op )

Geschatte leestijd 2 minuten

Komende zondag staat de tweede editie van Tall Together voor de deur. Een beurs speciaal voor lange mensen. In Expo Hoevelaken brengen diverse deelnemers, zoals kleding- en schoenenspeciaalzaken, leveranciers van fietsen, bureaustoelen etc., hun artikelen aan de man. Ook zullen er stands zijn met informatie over het langzijn en belangenorganisaties. Dus, als je lang bent, is this the place to be!

Gratis kaarten

Heb jij nog geen kaarten? Bestel ze dan nog snel op www.talltogether.nl

Modeshow

Om 11.00 en 13.00 uur kunnen bezoekers van Tall Together kennis maken met de najaar winter trends van diverse speciaalzaken. Meer informatie over de modeshow en deelnemende standhouders is te vinden op de site van Tall Together.

Meet & Greet

Tijdens de beurs zal er voldoende ruimte zijn voor ontmoeting en uitwisseling van ervaringen. Het Engelse blog Tall Guides Magazine zal in het restaurant een #teamtall meeting organiseren voor lange vrouwen uit de gehele wereld. Daarnaast heeft ook de Nederlandse Facebookpagina Meet Tall People een oproep gedaan om elkaar te ontmoeten tijdens het evenement. Op de beursvloer is de bar geopend, er kan hier zowel contant als met pin betaald worden. Van 12.00 tot 15.00 uur is het restaurant van Euretco geopend.

Deelnemers

Het deelnemersveld voor editie 2017 is weer mooi gevarieerd, de deelnemerslijst is inmiddels definitief. Op de website van Tall Together, geven enkele ondernemers alvast een voorproefje wat je kunt verwachten tijdens Tall Together 2017.

Beddenspecialist

Hoofdsponsor van Tall Together 2017 is Beddenspecialist, een beddenspeciaalzaak met 25 vestigingen in Nederland. Alle vestigingen van beddenspecialist kunnen matrassen en boxsprings leveren tot wel 250 cm lang.

Lees meer over

Lange mensen beurs Evenementen voor lange mannen Evenementen voor lange vrouwen Meet Tall People Tall People Tall Together

Blijf op de hoogte en mis geen enkel nieuws! Volg het Langzijn WhatsApp-kanaal of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.