lange-mannen-kalender
Lange man

Lange mannen kalender met Oranje volleybalteam

Geplaatst op (Gewijzigd op )

Geschatte leestijd 2 minuten

Tijdens de Olympische Spelen in Rio speelden de dames van het Nederlands volleybalteam zich goed in de picture. Ondertussen waren de mannen van het Oranje volleybalteam druk bezig met hun eigen project, in samenwerking met de Apeldoornse kledingspeciaalzaak Tough&Tall. De lange mannen werden namelijk op een wel heel bijzondere manier op de foto gezet. Niet op het veld in een sporthal, maar op een mooie industriële locatie, de Enka fabriek in Ede. Sponsor Tough&Tall, gevestigd in Hoofddorp en Apeldoorn, gebruikte de volleyballers voor een fashionshoot om de stoere kleding voor lange mannen te presenteren op de website. De foto’s, gemaakt door Angela Stouten, worden ook gebruikt voor handtekeningkaarten die de spelers na hun wedstrijden uitdelen.

Lange mannen kalender

Aan het eind van deze dag werden de mannen ook gefotografeerd met wat minder kleding aan. Een waterspuit, wat olie en zelfs een emmer water werden gebruikt om de volleyballers zo sexy mogelijk te fotograferen. Deze ‘uitdagende’ foto’s zijn gebruikt voor de Lange Mannen Kalender die Tough&Tall deze week uitbrengt. “Het is gewoon gaaf om deze sportieve mannen met hun gespierde bovenlijf op de foto te zien”, verklapt Inez Scheper, eigenaresse van Tough& Tall. “Op deze manier kunnen we de stoere kant laten zien van deze volleybalmannen. Naast goede volleyballers zijn het ook nog eens mooie mannen”.

Bas van de Goor Foundation

Tough&Tall schenkt de opbrengst van deze kalender aan de Bas van de Goor Foundation. Oud-volleyballer Bas van de Goor wil met deze stichting de kwaliteit van mensen met diabetes verbeteren door middel van sport en beweging.

EK-kwalificatiewedstrijden

Aankomend weekend, van 23-25 september strijdt het Nederlands Heren Volleybalteam in Koog aan de Zaan tegen Oostenrijk, Wit-Rusland en Turkije om een startbewijs voor het Europees kampioenschap van volgend jaar. Tijdens deze EK-kwalificatiewedstrijden kan de Lange Mannen Kalender gekocht worden bij de stand van Toug&Tall. Ook is het mogelijk de kalender online te bestellen via www.toughandtall.com

Lange mannen kalender

Blijf op de hoogte en mis geen enkel nieuws! Volg het Langzijn WhatsApp-kanaal of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.