pretty-tall-helmond
Lange man

Pop-up store Pretty Tall in Helmond

Geplaatst op (Gewijzigd op )

Geschatte leestijd 2 minuten

Op zaterdag 22 oktober opent Pretty Tall een pop-up store in Helmond. Aan de Veestraat 20, de oude winkel van Manfield, opent opent de Apeldoornse Inez Scheper een tijdelijke derde vestiging van Pretty Tall, Tough&Tall en BigSoleMate. Met deze merknamen richt ze zich respectievelijk op lange meiden en vrouwen, lange mannen en mensen met een grote schoenmaat.

Dat dit concept een succes is, blijkt uit de sterke groei die Scheper meemaakte in Apeldoorn. Zes jaar geleden startte ze daar met een webshop en al snel groeide deze uit naar een fysieke winkel. Klanten komen vanuit heel Nederland naar de winkel in Apeldoorn. Met de winkel in Hoofddorp, die ruim een jaar geleden werd geopend, worden de klanten uit Noord- en Zuid-Holland bediend. En met de tijdelijke winkel in Helmond mikt Scheper op klanten in Noord Brabant, Limburg en zelfs België en Duitsland.

In de pop-up store wordt een breed assortiment gepresenteerd, voor zowel jong als oud. Veel casual broeken en jeans, voor de dames in lengte 36 en 38” en voor de heren ook nog in lengte 40. En niet onbelangrijk, voor de lange jongens en meiden zijn de jeans ook verkrijgbaar in hele kleine maten. De collectie wordt compleet gemaakt met shirts, blouses en jasjes met extra lijf- en mouwlengte.

Voor de mensen die letterlijk op grote voet leven, biedt BigSoleMate leuke, hippe schoenen in maat 42 t/m 46 voor de dames en voor de heren 47 t/m 50.

Lees meer over

Pretty Tall

Blijf op de hoogte en mis geen enkel nieuws! Volg het Langzijn WhatsApp-kanaal of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.