langste-dag-den-haag(5)
Lange man

Pop-up shop met unieke boot modeshow in Den Haag

Geplaatst op (Gewijzigd op )

Geschatte leestijd 2 minuten

Helemaal uniek, een modeshow met LANGE vrouwen en LANGE mannen op een LANGE boot, varend door de grachten van Den Haag. De winkels Pretty Tall, Tough&Tall en BigSoleMate uit Hoofddorp en Apeldoorn organiseren samen met rederij De Willemsvaart voor zondag 11 september 2016 een unieke modeshow. Wat deze modeshow speciaal maakt, is dat de lange modellen de collectie showen op het water.

Zittend op een gezellig terrasje, onder het genot van een kopje koffie, trekt de boot met de modellen aan je voorbij over de Haagse gracht. De shows zijn om 13.00 uur en om 15.00 uur.

Pretty Tall en Tough&Tall

Pretty Tall en Tough&Tall in Apeldoorn zijn gespecialiseerd in hippe mode voor lange vrouwen en lange mannen. Naast extra lange jeans, broeken, blouses, shirts, tops en jassen hebben ze onder de naam BigSoleMate ook schoenen in grote maten in het assortiment. Een outfit van top tot teen voor de lange man of vrouw!

Veenkade Den Haag

De locatie waar het 11 september allemaal gebeurt, is aan de Veenkade 1-9, dichtbij de paleistuinen en koninklijke stallen van Paleis Noordeinde. Hier is voldoende ruimte om te zitten op een van de terrasboten van horecagelegenheden De BieB, Gelateria Riva en Grapes & Olives of op de openbare bankjes. Iedereen kan gratis de modeshow bijwonen. En mocht het weer op deze dag niet meewerken, dan wordt de modeshow binnen gehouden bij Café De BieB op Veenkade 7.

Pop Up Store

Iets leuks gezien? Na de modeshow is er gelegenheid om de kleding te bekijken en te passen in de pop up store. In het pand van Café de Bieb op Veenkade 7-9 is een verkoopruimte ingericht waar Pretty Tall, Tough&Tall en BigSoleMate de kleding en schoenen presenteren.

Rondvaart

Tussendoor is er ook een mogelijkheid voor een korte rondvaart over de Haagse grachten met de boot van de Willemsvaart.

Leuk detail: Martine Balster, met haar 2.05 m de langste vrouw van Nederland, zal ook meedoen met de modeshow.

Gratis koffie en een ijsje?

Wil je komen kijken? Stuur een mail naar info@prettytall.com. Dan ontvang je een bon voor een gratis kopje koffie bij een van de horeca gelegenheden én een gratis bolletje ijs van Gelateria Riva.

Lees meer over

Damesschoenen maat 44 Damesschoenen maat 45 De Willemsvaart Grote maten schoenen Jurken voor lange vrouwen Lange modellen gezocht Langste vrouw van Nederland Martine Balster Pretty Tall

Blijf op de hoogte en mis geen enkel nieuws! Volg het Langzijn WhatsApp-kanaal of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.