Logo Klub Lange Mensen
Lange mensen

Lange mensen event in vier steden

Geplaatst op (Gewijzigd op )

Geschatte leestijd 2 minuten

Ieder jaar wordt op 21 juni de langste dag van het jaar gevierd. Daarnaast is deze dag sinds enkele jaren uitgeroepen tot nationale dag van lange mensen. Verder viert – zoals je wellicht weet – de vereniging Klub Lange Mensen dit jaar haar jubileum omdat ze zestig jaar bestaat. Genoeg redenen dus voor de KLM om voor alle lange mensen een evenement te organiseren, negen dagen na de nationale dag van lange mensen, op zaterdag 30 juni 2018. We gaan op die dag nationaal! Wat betekent dat? We zullen op dezelfde dag op vier verschillende locaties in het land samenkomen met een leuk en gezellig evenement voor lange mensen. De vier locaties zijn: Rotterdam, Utrecht, Groningen en Maastricht.

Wat gaan we doen?

Het evenement bestaat uit twee delen, te weten een deel waar de deelnemers door de stad op verschillende locaties hints verzamelen, met als doel het vinden van het enige echte ’60 jaar KLM VIP’ t-shirt. Met het vinden van dit t-shirt ben jij (en een introducée) uitgenodigd als VIP-gast op het jubileumfeest van Klub Lange Mensen op 3 november 2018! In ieder van de vier steden bevindt zich slechts één t-shirt! Aansluitend aan deel één volgt deel twee van het evenement. Dit is een gezellige borrel met de deelnemende lange mensen. De gelegenheid om gezellig bij te praten met elkaar onder het genot van een hapje en drankje!

Aanmelden

Wil je meedoen aan deze dag, dan ben je minimaal 1,90m (voor mannen) en 1,80m (voor vrouwen). Kinderen kunnen meedoen, indien één of beide ouders voldoen aan de lengte-eisen. Dit gratis evenement is open voor alle lange mensen in Nederland en België, mits je voldoet aan bovenstaande lengte-eisen èn je jezelf hebt ingeschreven via het aanmeldingsformulier (aanmelden is niet meer mogelijk).

Lees meer over

Lange mensen 21 juni Borrel lange mensen

Blijf op de hoogte en mis geen enkel nieuws! Volg het Langzijn WhatsApp-kanaal of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.