long-lady-amersfoort(7)
Lange vrouwen

LongLady Fashion gaat winkel in Amersfoort sluiten

Geplaatst op (Gewijzigd op )

Geschatte leestijd 1 minuut

Eind 2016 opende Anita van Komen naast haar webshop en showroom in Berkel en Rodenrijs een LongLady winkel in Amsersfoort, na bijna twee jaar moet deze winkel helaas de deuren sluiten.

Onze mooie winkel in Amersfoort sluit binnenkort haar deuren. Dit doen wij met pijn in ons hart! Maar helaas is gebleken dat de winkel niet rendabel is. Er zijn te weinig klanten buiten de omgeving van Amersfoort die de weg weten te vinden of willen vinden naar de winkel. aldus LongLady op haar website.

LongLady

De collectie van LongLady is volledig qua pasvorm toegespitst op de lange vrouw vanaf 178 cm. De lengtes van de armen en benen zijn extra lang, zodat ze een perfecte look creëren bij het lange postuur een lange vrouw.

LongLady Berkel en Rodenrijs

De showroom in Berkel en Rodenrijs blijft wel gewoon open, op deze manier hebben klanten nog steeds de mogelijkheid hebben om langs te komen om de collectie te komen bekijken/te passen en aan te schaffen.

Leegverkoop met 30% korting

Bij je bezoek aan de winkel in Amersfoort krijg je op de aanschaf van alle kleding die daar hangt 30% korting. Kijk voor de voorwaarden van deze korting op de website van LongLady.

Blijf op de hoogte en mis geen enkel nieuws! Volg het Langzijn WhatsApp-kanaal of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.