c-est-tess
Lange vrouw

Opheffingsuitverkoop C’est Tess, mode voor lange vrouwen

Geplaatst op (Gewijzigd op )

Geschatte leestijd 1 minuut

Kledingboetiek C’est Tess met mode voor de lange vrouwen in Zuthpen sluit na 5 jaar haar deuren. Per 1 januari 2019 sluit de zaak aan de IJsselkade 22 in Zuthpen.

Opheffingsuitverkoop!

De complete opheffingsuitverkoop start op 4 oktober 2018 en eindigt met de sluiting op 1 januari 2019. Tijdens de periode van de opheffingsuitverkoop zijn alle items spotgoedkoop. Je betaalt niet meer dan een paar euro tot een paar tientjes! De extreem lage prijzen zijn zowel van toepassing op de zomeritems als de winteritems. Zo is het voor jou als klant nog leuker om te shoppen bij boetiek C´est Tess. Noteer alvast de startdatum van de uitverkoop. Als je er snel bij bent, heb je de meeste keuze.

Tijdelijke vakantiesluiting

In verband met vakantie is de boetiek in de periode van 30 augustus tot en met 29 september gesloten. Daarna beginnen direct de voorbereidingen voor de totale leegverkoop die op 4 oktober van start gaat. De boetiek aan de IJsselkade 22 in Zutphen is dan gewoon steeds geopend vanaf donderdag tot en met zaterdag. De openingstijden zijn van 10.00 uur tot 17.00 uur.

Lees meer over

Lange vrouw Jurken voor lange vrouwen Lengtemaat 38 Mode voor de lange vrouw

Blijf op de hoogte en mis geen enkel nieuws! Volg het Langzijn WhatsApp-kanaal of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.