Logo Klub Lange Mensen
Evenementen

Modeshow door speciaalzaken tijdens Jaardag Klub Lange Mensen

Geplaatst op (Gewijzigd op )

Geschatte leestijd 2 minuten

Op 29 oktober 2011 zal er een modeshow gehouden worden tijdens de jaardag van de Klub Lange Mensen welke plaats zal vinden in het CODA museum te Apeldoorn.

Aan deze modeshow werken naast modellenbureau Kaikura een aantal speciaalzaken en webwinkels voor lange mensen mee:

De modeshow is onderdeel van het programma tijdens de jaardag van de Klub Lange Mensen, de modeshow zal starten om 13.30 uur. Na de modeshow is er gelegenheid om een kijkje te nemen bij de stands van de deelnemende bedrijven.

Aanmelden

Indien u deze modeshow wilt bijwonen dient u zich voor 18 oktober 2011 aan te melden door een e-mail te sturen naar klublangemensen@gmail.com Vermeld u als onderwerp: modeshow jaardag 2011. In uw e-mail noemt u het aantal personen die de modeshow willen bezoeken, uw adres en woonplaats. Het aantal plaatsen voor de modeshow is bekerpt dus meld u snel aan. De toegang tot de modeshow is volledig gratis voor zowel leden als niet-leden van de Klub Lange Mensen.

Locatie CODA Museum

CODA museum Apeldoorn is centraal gelegen in Nederland en is goed te bereiken met openbaar vervoer, indien u met de auto komt kun u parkeren in de parkeergarage tegenover het CODA museum.

Lees meer over

Evenementen An Exception Club van lange mensen Grote maten Langste model Pretty Tall

Blijf op de hoogte en mis geen enkel nieuws! Volg het Langzijn WhatsApp-kanaal of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.