long-tall-sally-amsterdam
Lange vrouw

Enquête voor lange vrouwen

Geplaatst op (Gewijzigd op )

Geschatte leestijd 2 minuten

Ik ben een lange studente (190m) aan de Hogeschool van Amsterdam, momenteel ben ik aan het afstuderen bij een internationaal kledingbedrijf voor lange vrouwen en doe dus onderzoek over de Nederlandse markt.

Voor mijn onderzoek ben ik van plan om een enquête houden onder lange vrouwen tussen de 25 en 65 jaar (Vrouwen tussen de 18 en 24 jaar mogen de enquête ook invullen). En daarnaast ben ik ook van plan om een focusdiscussie te houden via Skype met zes vrouwen, drie die al eerder bij Long Tall Sally hebben gekocht en vaste klanten zijn en drie die nog nooit eerder bij Long Tall Sally hebben geshopped of afgehaakt zijn.

Kortingscode Long Tall Sally

Als dank voor de deelname zullen de participanten een kortingscode krijgen waarmee ze 15% korting krijgen bij hun aankopen bij Long Tall Sally. De enquête is anoniem, maar om een kortingscode te ontvangen moet er een email-adress worden ingevuld, zodat wij de kortingscode kunnen opsturen.

De ingewonnen gegevens zijn puur voor mijn onderzoek/online marketingplan voor het bedrijf. Het bedrijf wilt hiermee weten hoe ze effectief Nederlandse vrouwen kunnen bereiken en hoopt meer inzicht te krijgen in de behoefte van de vrouwen.

Enquête

Het gaat om een korte Engelse enquête van ongeveer 5 minutenen: https://s.longtallsally.com/surveys/172992/lang-en

Focusdiscussie

Als u wilt deelnemen aan de focusdiscussie kunt u mij mailen, de focusdiscussie zal ongeveer 45 minuten tot een uur duren en is gewoon in het Nederlands.

Ik hoop dat jullie mij kunnen helpen.

Loretta Kumi

Lees meer over

Lange vrouw Grote maten schoenen Jurken voor lange vrouwen Mode voor de lange vrouw

Blijf op de hoogte en mis geen enkel nieuws! Volg het Langzijn WhatsApp-kanaal of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.