thumb_lange-leggings-logo
Lange vrouw

Open huis bij Langeleggings.nl in Enkhuizen

Geplaatst op (Gewijzigd op )

Geschatte leestijd 2 minuten

Shop jij liever in een winkel dan online? En heb jij een stel lange benen? Op zaterdag 2 november tovert Langeleggings.nl haar magazijn om tot winkel! En houdt zij een OPEN HUIS van 10.00 tot 16.00 uur.

Je krijgt heerlijke koffie, huisgemaakte lekkernij & 10% korting op de hele collectie. Je kunt kennismaken met onze collectie, passen en je krijgt hulp met je maat.

Adres/ locatie

Ons kantoor / magazijn huisvest zich op industrieterrein Schepenwijk in Enkhuizen.

De Vijfhoek 32
1601 ML Enkhuizen

Over Langeleggings.nl

Langeleggings.nl is begonnen vanuit een groot gemis van oprichter en eigenaar Lisa Sjerps. “Ik ben 180 cm, legging-fan en mijn leggings waren altijd tekort. Daarom ben ik ze zelf gaan ontwerpen onder mijn eigen label Madameliz. Ik verkoop in 3 lange lengematen, geschikt voor vrouwen vanaf 1,78 cm. Naast leggings, ontwerp – en verkoop – ik pantalons, flared modellen, panty’s en jeans.” Alles wordt duurzaam & eerlijk geproduceerd in Nederland.

Open huis bij Langeleggings.nl in Enkhuizen

Langeleggings.nl is een online winkel. Eind 2015 opgericht vanuit de welkbekende zolderkamer en sinds april jl. vanuit een uniek omgebouwde loods in Enkhuizen. Langeleggings.nl heeft inmiddels honderden klanten in Nederland en België. “Ik bouw graag een band op met mijn klanten, zodat ik ze beter kan adviseren in maat, kleuren en pasvorm. Ondanks het online gehalte, is mijn werkwijze & advies zo persoonlijk mogelijk.” alsdus eigenaresse Lisa Sjerps.

Auteur

Lisa Sjerps

Mijn naam is Lisa Sjerps. Ik ben 31 jaar, samenwonend, moeder van de 2 jarige Lizzy en sinds 2015 een ondernemende ondernemer. Je begrijpt het al; ik ben legging - fan! echt, het liefst draag ik ze elke dag. Daarnaast ben ik graag buiten, ik houd van experimenteren in mode maar ook in de keuken. Ik houd van lachen en van muziek; daar kan ik echt van opladen.

Lees meer over

Lange vrouw Beenmode voor lange benen Extra lange leggings MadameLiz

Blijf op de hoogte en mis geen enkel nieuws! Volg het Langzijn WhatsApp-kanaal of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.