inez-scheper
Lange mensen

Is Inez Scheper de ‘Leukste ondernemer van het jaar’?

Geplaatst op (Gewijzigd op )

Geschatte leestijd 2 minuten

In Nederland kennen we kleurrijke ondernemers, innovatieve ondernemers, maatschappelijke ondernemers en natuurlijk de succesvolle ondernemers. Maar wie is nu eigenlijk de leukste ondernemer? De Verkiezing van de Leukste Ondernemer zal dit uitmaken. Inez Scheper, eigenaresse van Pretty Tall, Tough&Tall en BigSoleMate, is genomineerd bij de eerste editie van deze verkiezing en wil natuurlijk dolgraag de titel winnen. Daarvoor zijn veel positieve stemmen nodig via www.leuksteondernemer.nl.

Het grappige is dat Inez niet eens wist dat ze genomineerd was. “Vorige week attendeerde een lieve klant mij erop dat ik genomineerd was. Ze vroeg waarom ik er geen aandacht aan besteedde, want ze vond dat ik zo verdiende”, aldus een trotse ondernemer. Daarna is Inez direct aan de slag gegaan. Want er is nog wel een achterstand in te halen, ze staat helemaal onderaan in de ranking. De verkiezing loopt al vanaf 9 november en eindigt op 20 december. Dus deze laatste dagen moeten er nog aardig wat stemmen binnen gehaald worden.

“Een verkiezing is altijd leuk, maar bij deze verkiezing kan de stemmer ook een cijfer geven en dat vind ik ook interessant. Je krijgt dan toch een beetje feedback over hoe je het doet”, zegt de genomineerde. “En het meest belangrijke vind ik dat er ook geld gaat naar het goede doel”.

Via de verkiezing wordt geld ingezameld voor KiKa. Het fonds voor onderzoek naar kinderkanker. Hoe meer stemmen er worden uitgebracht hoe meer geld er wordt opgehaald voor KiKa.

Lees meer over

Lange mensen Pretty Tall

Blijf op de hoogte en mis geen enkel nieuws! Volg het Langzijn WhatsApp-kanaal of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.