DSC4368
Lange mensen

Pop-up shop voor lange mensen in Breda!

Geplaatst op (Gewijzigd op )

Geschatte leestijd 2 minuten

Lange mensen kunnen vanaf dinsdag 15 oktober naar hartelust shoppen in de pop-up store van House of Tall. Deze speciaalzaak met mode voor lange mannen en lange vrouwen strijkt voor twee weken neer in de Boschstraat 123 in Breda.

Pop-up shop voor lange mensen in Breda!

Als lange man of lange vrouw is het niet bepaald makkelijk om passende kleding te vinden. Dat weet Inez Scheper, eigenaresse van House of Tall, heel goed. Met haar 1.90 m was het vroeger altijd een struggle om hippe kleding te vinden. “Als je gaat winkelen loop je alle winkels in en uit om vervolgens zwaar teleurgesteld thuis te komen”, vertelt Scheper. “Ik ken ook weinig lange mensen die het leuk vinden om te shoppen”.

Maar dat is nu anders. Ruim 9 jaar geleden is Inez gestart met een webshop onder de toenmalige naam Pretty Tall. Nu heeft ze twee winkels in Apeldoorn en Hoofddorp onder de nieuwe naam House of Tall. Naast extra lange kleding is de winkel ook gespecialiseerd in schoenen in grote maten. “Ik hoor vaak dat we een soort snoepjeswinkel zijn, we hebben ook alleen maar blije mensen in de winkel. Alles wat in de winkel hangt past gewoon”, glimlacht Inez.

Klanten komen vanuit heel Nederland naar de winkel in Apeldoorn en Hoofddorp. Met de tijdelijke winkel in Breda mikt Scheper op klanten uit Brabant, Zeeland, Limburg en ook België. Alhoewel de gemiddelde lengte van de populatie in het zuiden lager ligt, zijn er toch voldoende mensen die er niet kunnen slagen voor hun kleding.

In de pop-up store wordt een breed assortiment gepresenteerd, voor zowel jong als oud. Veel casual broeken en jeans, voor de dames in lengte 36 en 38” en voor de heren ook nog in lengte 40. En niet onbelangrijk, voor de lange jongens en meiden zijn de jeans ook verkrijgbaar in hele kleine maten. De collectie wordt compleet gemaakt met shirts, blouses en jasjes met extra lijf- en mouwlengte.

House of Tall

Voor de mensen die letterlijk op grote voet leven biedt House of Tall leuke, hippe schoenen in maat 42 t/m 46 voor de dames en voor de heren 47 t/m 50. Het grootste deel van de collectie wordt ook op de webshop van Houes of Tall getoond. Heb je iets leuks gezien op de webshop? Check dan even van tevoren of jouw favoriete artikel of maat in Breda is. Dat kan via info@houseoftall.nl.

Lees meer over

Grote maten Grote maten schoenen Pretty Tall

Blijf op de hoogte en mis geen enkel nieuws! Volg het Langzijn.nl WhatsApp-kanaal of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.