thumb_tough-and-tall%285%29
Lange man

Opening Tough&Tall Men’s wear in Apeldoorn

Geplaatst op (Gewijzigd op )

Geschatte leestijd 2 minuten

Zaterdag 30 augustus opende Tough&Tall de deuren in Apeldoorn. De nieuwe winkel met mode voor lange mannen is gevestigd naast Pretty Tall, een speciaalzaak voor lange meiden en vrouwen.

De 221 cm lange Rob Bruintjes verrichte de opening. Hij is voorzitter van de Stichting Lange Mensen Nederland en komt op voor de belangen van lange mensen.

“Met deze nieuwe winkel sla ik twee vliegen in één klap”, vertelt eigenaresse Inez Scheper. “Regelmatig komen stellen samen naar Pretty Tall en dan zit de (vaak ook lange) man aan de koffietafel gezellig een blaadje te lezen. Maar nu kan ook de man slagen voor een nieuwe outfit bij Tough&Tall.”

In de nieuwe stoere winkel wordt een breed assortiment gepresenteerd, voor zowel jong als oud. Veel casual broeken en jeans in lengtes 36”, 38” en 40”. En niet onbelangrijk, voor de lange jongens ook jeans in kleine maten vanaf taillemaat 28. De collectie wordt compleet gemaakt met shirts en blouses met extra lijf- en mouwlengte.

Tough&Tall doet zijn naam eer aan, grof bewerkte muren, stalen stellingen pashokjes van golfplaten. Kortom een stoere winkel voor stoere lange mannen.

Natuurlijk maakten wij van deze gelegenheid gebruik om ook wat foto’s te schieten van de Pretty Tall winkel.

Met de opening van Tough&Tall naast Pretty Tall is er weer een mooie shop locatie voor lange mannen en vrouwen ontstaan. Eerder zagen we dit soort combinaties al in Alkmaar waar schoenenzaak Passo een kledingzaak opende naast het huidige pand.

Lees meer over

Extra lange spijkerbroeken Lengtemaat 38 Pretty Tall Rob Bruintjes

Blijf op de hoogte en mis geen enkel nieuws! Volg het Langzijn WhatsApp-kanaal of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.