shirts-and-co-logo
Lange mannen Advertorial

Lengtematen bij overhemden specialist in Apeldoorn

Geplaatst op (Gewijzigd op )

Geschatte leestijd 1 minuut

In Apeldoorn vind je een winkel die gespecialiseerd is in overhemden. De winkel is gecombineerd met een webshop en is daarmee één van de meest gevarieerde aanbieders van overhemden in de Benelux. Veel variatie in dessins en styling, wat deze winkel zo bijzonder maakt is dat ze verschillende modellen en maten hebben. Standaardmaten, grote maten en lengte maten; mouwlengte 7.

Met merken als Ledûb, Olymp, Culture, Giordano, Haupt en Signum kan je gerust stellen dat er veel mogelijk is. Voor de man die meer wil is er de mogelijkheid een hemd te maken, pure luxe; tailor made van Emanuel Berg en Personal Made van Ledûb. Falke sokken t/m maat 50 en T-shirts van Alan red, ook met extra lengte.

Een deel van de collectie is te vinden in de winkel in Apeldoorn, maar de meeste keuze vind je in de webshop; www.shirtsco.nl

Korting voor bezoekers van Langzijn.nl

Voor de lezers van langzijn.nl is er een leuke kortingsactie: kortingscode “langzijn” levert direct € 15,- korting op bij uw bestelling vanaf 65,- en de verzending is gratis. (met uitzondering van afgeprijsde artikelen en niet in combinatie met andere acties)

Dit artikel is gesponsord door Shirts & co

Lees meer over

Grote maten Mouwlengte 9

Blijf op de hoogte en mis geen enkel nieuws! Volg het Langzijn WhatsApp-kanaal of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.