pretty-tall-drachten
Pop-up stores

Pop-up store voor lange mensen blijft langer in Friesland

Geplaatst op (Gewijzigd op )

Geschatte leestijd 2 minuten

Goed nieuws! Wegens succes blijft de pop-up store van Pretty Tall in de Friese plaats Drachten nog een maand langer. Tot en met zaterdag 29 juli kunnen lange mannen en lange vrouwen terecht in deze tijdelijke winkel aan de Noorderbuurt 2 in Drachten.

Pop-up store voor lange mensen blijft langer in Friesland

Op zaterdag 1 juli, de datum dat de pop-up store aanvankelijk zou sluiten, namen wij een kijkje in het Friese Drachten. Na ruim 200 kilometer in de auto maakten we kennis met het team van Pretty Tall Drachten. Een mix van medewerkers van de vaste winkels en tijdelijke Friese krachten, die vanzelfsprekend de Friese taal beheersen 😉 De winkel ziet er goed verzorgd uit en het assortiment is uitgebreid te noemen, voor de komende tijd kunnen de lange Friezen naar hartelust shoppen.

Eigenaresse Inez Scheper met winkels in Apeldoorn en Hoofddorp opende de Pretty Tall pop-up store op de Nationale dag van lange mensen, 21 juni 2017. Naast mode voor lange vrouwen zijn ook de andere labels van Scheper vertegenwoordigd in de pop-up store.

Tough & Tall

Naast hippe mode voor lange vrouwen is ook assortiment van Tough&Tall aanwezig in de pop-up store. Dus ook alle lange mannen uit de noorderlijke provincies kunnen helemaal los gaan in deze hippe kledingspeciaalzaak.

BigSoleMate

De outfit kan compleet gemaakt worden met schoenen in grote maten van BigSoleMate. Damesschoenen zijn verkrijgbaar in maat 42 tot en met 45 (46) en de herenschoenen gaan van 47 tot en met maat 50.

Lees meer over

Pop-up stores 21 juni Grote maten Grote maten schoenen Pretty Tall

Blijf op de hoogte en mis geen enkel nieuws! Volg het Langzijn WhatsApp-kanaal of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.