house-of-tall-heerenveen
Lange man

Pop-up shop van House of Tall in Heerenveen

Geplaatst op (Gewijzigd op )

Geschatte leestijd 2 minuten

Van 19 juni tot en met 4 juli zal House of Tall met een pop-up shop aanwezig zijn in Heerenveen. Deze winkel met mode voor lange mannen en vrouwen was al eens eerder naar het noorden gekomen met een pop-up shop, en deze keer strijkt de speciaalzaak neer in een mooi pand aan de Dracht 39 in Heerenveen.

“De vorige keer vroegen veel klanten of we vaker naar het noorden wilden komen, omdat ze de afstand naar onze winkel in Apeldoorn of Hoofddorp te groot vinden. En een derde vestiging is nu even niet aan de orde. Dus met onze pop-up shop komen we naar de klant toe. Met de pop-up shop in Heerenveen kunnen we onze klanten in Friesland, Groningen en Drenthe bereiken”, vertelt eigenaresse Inez Scheper. De winkel heeft besloten om nog een keer naar het noorden te gaan om de zomercollectie extra lange kleding en schoenen in grote maten te presenteren. “We zullen uiteraard rekening houden met de maatregelen voor het corona-virus, maar de winkel (voormalige Didi-winkel) is groot dus er is voldoende ruimte om afstand te houden. En we hebben ook een outlet-hoek waar de laatste maten voor spotprijzen worden verkocht, dus dan hebben de lange mensen ook eens een mazzeltje”, aldus Scheper.

House of Tall Heerenveen

De ervaring leert dat er in het noorden de meeste lange mensen wonen, maar desondanks blijft het lastig om leuke kleding te vinden met extra lengte. Dus het is voor lange mensen echt een verademing om in een winkel te komen waar alles wat er hangt ook daadwerkelijk past! Het lijkt zo gewoon: broeken die lang genoeg zijn, jurkjes die op de knie vallen en waarvan de taille op de juiste plaats zit of jassen met voldoende mouwlengte, maar voor een lange dame of heer is dit lastig te vinden. “En daarom hebben wij alleen maar blije klanten in de winkel”, lacht Inez.

De pop-up shop is geopend van dinsdag tot en met zaterdag van 10 tot 17 uur en op donderdag is er koopavond tot 21 uur. Omdat niet de gehele collectie meegenomen kan worden, is het mogelijk een bestelling door te geven via info@houseoftall.nl zodat de juiste maat aanwezig is in de pop-up shop. Dit geldt ook voor de schoenen in grote maten die op de webshop www.houseoftall.nl getoond worden.

Lees meer over

Grote maten Grote maten schoenen

Blijf op de hoogte en mis geen enkel nieuws! Volg het Langzijn WhatsApp-kanaal of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.