long-tall-sally-catalogus
Lange vrouw

Webwinkel Long Tall Sally stopt na 44 jaar

Geplaatst op (Gewijzigd op )

Geschatte leestijd 2 minuten

De Engelse webwinkel Long Tall Sally welke kleding verkoopt voor lange vrouwen stopt na 44 jaar. Voorlopig blijft de webwinkel nog open, de verwachting is dat Long Tall Sally eind augustus 2020 definitief de deuren sluit.

“De veranderende economie van de detailhandel en de felle concurrentie hebben ons zwaar getroffen. Sindsdien was de handel ongelooflijk uitdagend en we hebben sterk vertrouwd op aandeelhoudersondersteuning om LTS te versterken. De zeer plotselinge en zeer diepgaande impact van CIVID-19 heeft onze positie verder verzwakt. De economische vooruitzichten zijn nu te onzeker voor onze aandeelhouders om het bedrijf te blijven ondersteunen, dus het is met een zeer zwaar hart dat ik u moet zeggen dat we Long Tall Sally zullen afbouwen. Weet dat we alle mogelijke wegen hebben verkend om door te gaan, maar de financiële impact van de pandemie betekent dat het bedrijf niet langer duurzaam is.” aldus algemeen directeur Alison Doherty van Long Tall Sally in een brief welke te lezen is op de website van Long Tall Sally.

Kun je nog bestellen bij Long Tall Sallly?

Je kunt nog gewoon bestellen in de webwinkel van Long Tall Sally en er kom nog nieuwe beperkte voorraad binnen, alleen geen nieuwe collecties meer. Daarnaast accepteren ze gewoon nog retourzendingen (binnen 30 dagen vanaf de leverdatum). Wel is de verkoop van cadeaukaarten gestopt, maar je kunt deze nog wel verzliveren.

Blijf op de hoogte en mis geen enkel nieuws! Volg het Langzijn.nl WhatsApp-kanaal of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.