long-lady-groningen(1)
Lange vrouw

Pop-up store LongLady in Amersfoort

Geplaatst op (Gewijzigd op )

Geschatte leestijd 2 minuten

Pop-up storeDe Zuid-Hollandse webshop LongLady opent in het weekend van 29 en 30 april een pop-up store in Amersfoort. Vlakbij het centrum van Amersfoort is het Berghotel (Best Western) gevestigd. Het uitgaansleven en shoppingcentra is op steenworp afstand. LongLady gaat een van de zalen omtoveren tot een tijdelijke winkel en opent haar deuren voor twee dagen. LongLady is naast een webwinkel ook een kledinglabel voor lange dames.

  • Vrijdag 29 april 2016 van 12.00 tot 21.00 uur
  • Zaterdag 30 april 2016 van 11.00 tot 17.00 uur

Nieuwe collectie LongLady

LongLady kan natuurlijk niet de hele voorraad mee nemen. Echter het zal wel een goede afspiegeling zijn de nieuwe collectie. Met heel veel jeans, broeken, blazers en nog veel meer! Samen met allemaal andere lange dames kan je alles zien, voelen en natuurlijk passen. Afrekenen kan zowel contant als met je pinpas.

Berghotel

En ben je klaar met shoppen dan kan je in het Berghotel heerlijk lunchen, dineren of genieten van een kop koffie. Het hotel heeft een schitterend buitenterras waar je de lunch of je kop koffie kunt nuttigen.

Amersfoort

Amersfoort is een van de grootste monumentensteden van Nederland. De grachten, muurhuizen en vele andere historische monumenten doet men nog altijd terugdenken aan eeuwen geleden. Op loopafstand van het Berghotel ligt het schilderachtige centrum van Amersfoort met haar middeleeuwse straatjes en pleinen. Ook staat hier het Mondriaanhuis. Ook leuk is het nabijgelegen Dierenpark Amersfoort.

Het Berghotel te vinden aan de Utrechtseweg 225, 3818 EG Amersfoort.

Blijf op de hoogte en mis geen enkel nieuws! Volg het Langzijn WhatsApp-kanaal of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.