pexels-andrea-davis-3687633
Dating voor lange mensen

Speciale speeddate avond voor lange mensen!

Geplaatst op (Gewijzigd op )

Geschatte leestijd 2 minuten

Ben je single en op zoek naar een partner met lengte? Kom dan naar de speeddate avond van House of Tall in Apeldoorn voor lange mensen! Op Valentijnsdag, woensdagavond 14 februari 2024, krijg je de kans om op een leuke en snelle manier andere lange singles te ontmoeten in een gezellige en informele setting.

Dit is een unieke kans om, onder het genot van een hapje en een drankje, andere lange mensen te ontmoeten en misschien zelfs de liefde van je leven te vinden. Deze ongedwongen speeddate avond is bedoeld voor single mannen (> 1.95 m) en single vrouwen (> 1.80 m) boven de 18 jaar die op zoek zijn naar een relatie, date of vriendschap.

Is House of Tall een datingbureau?

Nee, House of Tall is geen datingbureau, maar de kledingzaak vindt het leuk om lange mensen bij elkaar te brengen en willen dat met deze avond faciliteren.

Voor deelname vraagt de kledingwinkel een bijdrage van € 15,-, waarvoor je tijdens de avond diverse hapjes en drankjes ontvangt. En dat is nog niet alles! Je deelnamebewijs is meteen een kortingsbon van € 15,- voor je eerstvolgende aankoop in de winkel van House of Tall*.

Wees er snel bij, want het aantal plaatsen is beperkt. Wie weet vind jij jouw Valentijn op 14 februari!

Aanmelden is niet meer mogelijk

Lees meer over

Dating voor lange mensen Evenementen voor lange mannen Evenementen voor lange vrouwen

Blijf op de hoogte en mis geen enkel nieuws! Volg het Langzijn WhatsApp-kanaal of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.