langzijn-2022
Lange mensen

Nieuwe website voor lange mensen

Geplaatst op (Gewijzigd op )

Geschatte leestijd 2 minuten

We zijn live met onze nieuwe website! Na maanden van intensieve inspanningen in websiteontwikkeling en een uitgebreide datamigratie van alle adressen uit de adressengids en het volledige nieuwsarchief, kunnen we met genoegen zeggen dat onze website een complete vernieuwing heeft ondergaan en nu voldoet aan de eisen van deze tijd. Zo is de website nu ook geschikt voor weergave op een mobiele telefoon of tablet en kunnen onze redacteuren op en makkelijkere manier berichten plaatsen.

Hoewel we de afgelopen jaren al een aantal keer een nieuwe vormgeving hebben geïntroduceerd, heeft de website nog nooit zo’n ingrijpende transformatie ondergaan als het afgelopen jaar. De volledige technische infrastructuur is vernieuwd en alles is opnieuw ingedeeld om de gebruikerservaring te optimaliseren.

Langzijn.nl, al ruim 20 jaar een platform voor en door lange mensen

Langzijn.nl werd op 29 juli 2002 opgericht door Jan Pieter Oudshoorn (207 cm, schoenmaat 48). Op 18-jarige leeftijd startte hij deze website uit frustratie over de ontoegankelijkheid van online informatie. In 2002 was de informatievoorziening voornamelijk beperkt tot papieren magazines, flyers en boekjes met adressen en informatie. Oudshoorn meende dat er behoefte was aan een platform waar mensen van bovengemiddelde lengte informatie en tips konden uitwisselen. In de ruim 20 jaar sinds de oprichting is de website uitgegroeid tot een van de grootste platforms voor lange mensen, met duizenden bezoekers per maand.

Lees meer over

Lange mensen site

Blijf op de hoogte en mis geen enkel nieuws! Volg het Langzijn WhatsApp-kanaal of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.