house-of-tall-jubileum-bingo
Lange man

House of Tall viert 10-jarig jubileum met online bingo!

Geplaatst op (Gewijzigd op )

Geschatte leestijd 2 minuten

Je zou maar je 10-jarig bestaan uitgebreid willen vieren en dan breekt de corona-crisis uit. Het overkwam Inez Scheper van House of Tall. Al tien jaar heeft ze op de Eglantier een winkel met mode voor lange mannen en vrouwen en schoenen in grote maten. En dat moest gevierd worden. In het kader van het jubileum waren allerlei leuke activiteiten gepland, zoals een extra feestelijke modeshow in maart, maar dat moest geannuleerd worden. Maar de eigenaresse laat zich niet voor één gat vangen.

House of Tall Jubileum bingo

De afgelopen maanden zijn veel ondernemers creatief bezig geweest om hun business op een andere manier te runnen. Allerlei ideeën werden aangegrepen om verkopen te realiseren of binding met de klanten te houden. “Omdat het niet druk was in de winkels hadden we tijd om na te denken over een leuk alternatief om ons 10-jarig jubileum te vieren en dat is uiteindelijk de bingo-op-afstand geworden”, vertelt Scheper trots. Geïnspireerd door collega-ondernemers heeft Scheper een eigen draai gegeven aan de bingo-op-afstand. Bij aankoop van een cadeaubon van 15 euro krijgt de klant gratis bingokaarten. “De cadeaubon is onbeperkt geldig en zo zien we onze klanten ook weer terug in onze winkel. We hebben veel supergave prijzen. Zo kunnen de deelnemers bijvoorbeeld een gehele kleding outfit winnen, een paar schoenen of een cadeaubon. Maar er zijn ook prijzen te winnen van winkels op het winkelcentrum, zoals van Annebra, Sillies, Stijvol Haarstudio, Fotostudio Kuipers en ook Fashion Factory, Shoeby, Adam en In Stijl. Ook de visboer en Bakkerij Van der Wal Jolink doen mee met prijzen. Superleuk dat we dit gezamenlijk kunnen doen. Maar het allerbelangrijkste is dat we een hele gezellige avond gaan hebben met de deelnemers.”

Nationale Dag van Lange Mensen

De online bingo wordt geheel toepasselijk gehouden op zondag 21 juni, dat is de Nationale Dag van Lange Mensen. Om 19.00 uur gaan de ballen rollen en kunnen de deelnemers via een live uitzending via Facebook hun nummers afstrepen. En bij bingo moeten ze pijlsnel bellen met de winkel. “We hebben ook de samenwerking opgezocht met collega-ondernemer De Kaasman op de Eglantier”, aldus Inez. “Gezamenlijk hebben we een lekker borrelpakket samengesteld die erbij besteld kan worden. Dat maakt de gezellige avond helemaal compleet.”

De cadeaubon met bingokaarten én het borrelpakket kunnen in de winkel gekocht worden. Bij een online bestelling via de webshop van House of Tall wordt alles in de week vooraf aan de bingo opgestuurd.

Lees meer over

21 juni Grote maten Grote maten schoenen

Blijf op de hoogte en mis geen enkel nieuws! Volg het Langzijn WhatsApp-kanaal of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.