Lange kinderen

Willemsvaart zoekt langste meisjes van de klas

Geplaatst op (Gewijzigd op )

Geschatte leestijd 2 minuten

De Haagse rondvaartorganisatie de Willemsvaart introduceert de Staande Mijterroute, die dit jaar wordt gestart als Staande Meid-terroute. De Willemsvaart (en de Sint) zoeken 12 meisjes van 12 t/m 20 jaar die langer zijn dan 1,90 meter om, rechtop staand, samen met de Sint van Scheveningen naar de binnenstad te varen.

Prijs voor het allerlangste meisje

Voor het allerlangste meisje is er een bijzondere prijs. Panorama Mesdag, Chalet Ten Bosch en de Imkervereniging Den Haag en de Willemsvaart bieden voor haar hele klas een schoolreis aan in april 2013. Inclusief bezoek aan Panorama Mesdag, de Imker Vereniging Den Haag en een brunch bij Chalet Ten Bosch. De Willemsvaart zorgt voor gratis vervoer tijdens die dag (keuze voor die dag in overleg met de school).

Het allerlangste meisje mag daarnaast voor zichzelf bij Kledingzaak All About Eve voor 200 euro een kledingsetje uitkiezen. Die laatste prijs (een kledingset uitkiezen ter waarde van 200 euro) geldt ook voor het op een na langste meisje en het op twee na langste meisje (dus voor de nummers 1, 2 en 3 van Nederland). De boottocht met de langste meiden is op 30 november a.s. aan het eind van de middag (16.00/16.30 uur). De “wedstrijd” rug-tegen-rug zelf vindt om ongeveer 17.00 uur plaats aan de Dunne Bierkade. Er hebben zich al diverse jonge dames opgegeven, maar wellicht dat ook het langste meisje op uw school zich aan wil melden.

Opgeven (naam, leeftijd en lengte) kan via willemsvaart@gmail.com

Lees meer over

De Willemsvaart

Blijf op de hoogte en mis geen enkel nieuws! Volg het Langzijn WhatsApp-kanaal of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.