Lange mensen

Boek over lange vrouwen met een kleinere partner

Geplaatst op (Gewijzigd op )

Geschatte leestijd 1 minuut

Jan van de Knaap van Candela Fotografie zoekt stellen en relaties waarbij de vrouw duidelijk langer is dan de man. De fotograaf zoekt verhalen om te bundelen in een (foto)boek over lange vrouwe met een kleinere partner. Van de Knaap is zelf 172 cm lang en heeft een partner met een lengte van 186 cm. Regelmatig krijgt het stel reacties op straat van onbekenden.

Het lijkt Van de Knaap leuk om een fotoboek te maken met stellen die in dezelfde situatie zitten. Het gaat dus niet om man-man relaties, of vrouw-vrouw, maar specifiek man-vrouw relaties waarbij de vrouw duidelijk langer is dan de man. Hoe vonden jullie elkaar? Wat zijn de reacties? Hoe ga je er mee om? En ook dames, hoe kom je aan een geschikte partner als je zelf erg lang bent? Blijf je zoeken naar de lange prins, of stel je je uiteindelijk toch tevreden met een kleiner maatje?

Wil je je verhaal kwijt, en een bijdrage aan het boek doen, en je zelf dus vereeuwigd zien op een of twee pagina’s? Stuur dan een e-mail naarinfo@candela-fotografie.nl voor meer informatie.

Blijf op de hoogte en mis geen enkel nieuws! Volg het Langzijn WhatsApp-kanaal of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.