langste-dag-den-haag(11)
Lange vrouw

Modeshow op Haagse gracht

Geplaatst op (Gewijzigd op )

Geschatte leestijd 2 minuten

Zondag 21 juni, waren de Haagse grachten het toneel voor TALLk of the Town. Een evenement georganiseerd door rederij de Willemsvaart, herenkledingzaak Tough&Tall en dameskledingzaak Pretty Tall. Het is de tweede keer dat Inez Scheper eigenaresse van beide modezaken, deze modeshow op het water organiseerde in samenwerking met de rondvaartorganisatie. Een uniek concept dat net als vorig jaar erg succesvol bleek.

De lange modellen trotseerde kou en kortstondige regenbuien en voerden met de catwalk, gesitueerd op een rondvaartboot, langs de aanwezige bezoekers. De opkomst was tijdens de eerste show niet heel erg groot, maar desalniettemin was het een gezellige boel op de kade en terrasboten. Ook de passerende rondvaartboten gaven aandacht aan de lange heren en dames op de catwalk. Voor de tweede show is uitgeweken naar Café de Bieb vanwegde de regen.

Inez Scheper heeft tijdens beide shows de veelzijdigheid van haar beide modezaken laten zien, van badpakken in lengtematen, sportkleding in lengtematen, schoenen in grote maten tot galajurken op maat gemaakt. Na afloop van de show konden de aanwezige bezoekers shoppen in de pop-up store van beide speciaalzaken. De opzet van deze pop-up store was echter wat krapper dan vorig jaar, waardoor het al snel gezellig druk was.

Rob Bruintjes, de bekendste voormalig lange man van Nederland, mocht aan het eind van de show twee toegangskaarten verloten voor het WK Beachvolleybal in Den Haag.

Zowel de dames als de heren van het Nederlands Volleybalteam worden gesponsord door Tough&Tall en Pretty Tall.

Lees meer over

Lange vrouw 21 juni De Willemsvaart Grote maten Grote maten schoenen Lange modellen gezocht Langste model Langste vrouw van Nederland Martine Balster Modeshow lange mensen Pretty Tall Rob Bruintjes

Blijf op de hoogte en mis geen enkel nieuws! Volg het Langzijn WhatsApp-kanaal of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.