indevoetsporenvancajanus
Cajanus

Evenement voor lange mensen rondom Haarlemse stadsopera Cajanus

Geplaatst op (Gewijzigd op )

Geschatte leestijd 2 minuten

In de voetsporen van CajanusVolgend jaar zal Zangstudio Haarlem een stadsopera opvoeren rondom de 250 cm lange historische persoon Daniël Cajanus. In samenwerking met Klub Lange Mensen en de Stichting Lange Mensen Nederland organiseert de zangstudio ter gelegenheid van deze opera een evenement voor lange mensen.

Op zondag 22 januari 2017 tussen 12.00 en 15.00 uur zal de gemiddelde lengte in de Lichtfabriek te Haarlem zeker bovengemiddeld zijn. Tijden het evenement ‘In de voetsporen van Cajanus’ kunnen bezoekers kennis maken met een voorproefje van de Haarlemse stadsopera Cajanus, maar ook met de speciaalzaken en webshops voor lange mensen. Daarnaast zullen er diverse belangenorganisaties aanwezig zijn om het evenement compleet te maken.

Cajanus Reuzenbier

Speciaal gebrouwen door bierbrouwerij Klein Duimpje, het Cajanus Reuzenbier een reuzenbier ter gelegenheid van de stadsopera. Tijdens het evenement ‘In die voetsporen van Cajanus’ is dit bier te koop. In een reuzenfles van 75 cl wel te verstaan.

De langste man en vrouw uit Haarlem en Noord-Holland

Tijdens het evenement gaat de organisatie op zoek naar de lange man en de lange vrouw uit Haarlem en uit de Provincie Noord-Holland. Natuurlijk kunnen de prijswinnaars rekenen op een toepasselijk prijzenpakket!

Gratis toegang?

De toegang tot het evenement is gratis. U dient zich wel vooraf aan te melden voor het evenement via het aanmeldformulier.
AanmeldformulierLees meer over

Cajanus Evenementen voor lange mannen Langste man van Nederland Langste Nederlander Zangstudio Haarlem

Blijf op de hoogte en mis geen enkel nieuws! Volg het Langzijn WhatsApp-kanaal of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.