bamigo-com
Lange man

Extra lange onderkleding van bamboe

Geplaatst op (Gewijzigd op )

Geschatte leestijd 2 minuten

Bamboe onderkleding van Bamigo: Duurzaam, comfortabel en extra lang

Bamigo

Extra lange onderkleding van bamboeExtra lange bamboe onderkleding speciaal voor mannen. Inmiddels zijn er veel winkels en webshops die extra lange kleding voor lange mannen aanbieden. Maar extra lange kleding voor de milieubewuste man is een stuk moeilijker te vinden. Dit is een van de redenen waarom Bamigo is opgericht. Nog maar één jaar geleden en nu al een groot succes in Nederland!

“In onze zoektocht naar een duurzamer en comfortabeler alternatief voor bestaande textielsoorten, kwamen we in aanraking met bamboe” zegt Jeroen Adriaans, oprichter van Bamigo. “Ook de lange man kan nu genieten van alle voordelen die bamboe met zich meebrengt. Bamboe is de textielsoort van de toekomst. Het is een prachtig materiaal met unieke eigenschappen: Extreem zacht, strijkvrij en anti-transpirerend.” aldus Adriaans.

Extra lange t-shirts

Alle T-shirts van Bamigo zijn 10cm langer dan gemiddeld. Zo blijven de T-shirts goed in je broek zitten en dat maakt het ideaal om als onderkleding te dragen, bijvoorbeeld onder je overhemd. Niets is vervelender dan een T-shirts die bij elke beweging uit je broek komt.

“Bamigo onderkleding is vanwege de holle bamboe vezels warm in de winter en koel in de zomer. Ook absorbeert het vele malen meer vocht en voorkomt het transpiratievlekken. Het voelt dus aan als een tweede huid. Vandaar onze slogan: “No Sweat!” Bamigo is je beste vriend in het dagelijks leven”, aldus Adriaans. Met bamboe onderkleding draag je bij aan een beter milieu. De productie ervan is namelijk minder milieubelastend dan de vervaardiging van veel andere textielsoorten. Bij Bamigo kun je terecht voor extra lange T-shirts en longsleeves. Door de enorme vraag breidt Bamigo het assortiment op korte termijn uit met extra lange singlets en tanktops. Verder kun je bij Bamigo ook terecht voor boxershorts en sokken met hetzelfde draagcomfort van bamboe.

Nieuwsgierig naar meer?

Bekijk het complete assortiment van Bamigo op bamigo.com

Blijf op de hoogte en mis geen enkel nieuws! Volg het Langzijn WhatsApp-kanaal of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.