schoenen-grote-maten
Lange man

Nieuwe webwinkel met schoenen in grote maten

Geplaatst op (Gewijzigd op )

Geschatte leestijd 2 minuten

Leuke, hippe schoenen in grote maten voor dames en heren, dat is BigSoleMate. Deze nieuwe winkel heeft een zeer gevarieerd aanbod van damesschoenen in maat 42 t/m 46 en herenschoenen vanaf maat 47 t/m 50. In elke prijsklasse vind je een leuke pump, hip laarsje, stoere sneaker, boot of nette schoen. Niet de saaie, traditionele schoenen, maar juist ook wat gewaagdere modellen en kleuren en gemaakt van mooie materialen.

BigSoleMate

BigSoleMate behoort tot de familie van Pretty Tall en Tough&Tall. Deze modezaken zijn gespecialiseerd in hippe kleding voor lange vrouwen en lange mannen. De drie winkels zijn naast elkaar gevestigd op winkelcentrum De Eglantier in Apeldoorn. Dus ben je lang en leef je ook op grote voet? Dan kun je je van top tot teen kleden op één locatie. One-stop-shopping heet dat.

Grote maten

BigSoleMate is eigenlijk een bestaand concept in een nieuw jasje. In de winkels Pretty Tall en Tough&Tall waren namelijk al langer schoenen in grote maten te vinden. Maar eigenaresse Inez Scheper weet nu dat er ook veel kleinere vrouwen zijn die een grote maat schoen nodig hebben. Daarom is er een nieuwe naam en aparte webshop voor de schoenen gelanceerd onder de naam BigSoleMate. Zo hoopt Scheper een ‘grotere’ doelgroep te bereiken.

Lange mannen

Tough&Tall sponsort de heren van het Nederlands volleybalteam en alle lange mannen zijn door de winkel voorzien van schoenen van het merk Australian.

Bekijk de bedrijfsgegevens in van BigSoleMoate in onze adressengids

Lees meer over

Dameslaarzen maat 44 Damesschoenen maat 44 Damesschoenen maat 45 Grote maten Grote maten schoenen Hoge hakken en pumps in grote maten Pretty Tall Sneakers in grote maten

Blijf op de hoogte en mis geen enkel nieuws! Volg het Langzijn WhatsApp-kanaal of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.