house-of-tall-popup-heerenveen
Lange vrouw

Lange mensen kunnen tijdelijk naar hartenlust shoppen in het Noorden!

Geplaatst op (Gewijzigd op )

Geschatte leestijd 3 minuten

Afgelopen vrijdag hebben wij een bezoekje gebracht aan de Pop-up shop van House of Tall. Deze tijdelijke shop is gevestigd in het sfeervolle centrum van Heerenveen, aan de Dracht 39. Als je de winkel binnenstapt, heb je niet het idee in een tijdelijke winkel binnen te komen. Alles ziet er tot in de puntjes verzorgd uit en er is een groot assortiment aan dames- en herenkleding te vinden voor mensen van bovengemiddelde lengte. Daarnaast kun je er ook terecht voor hippe schoenen in grote maten. De pop-up shop van House of Tall in Heerenveen is nog tot en met zaterdag 4 juli geopend. De openingstijden zijn dinsdag t/m zaterdag van 10.00 – 17.00 uur. Op donderdag is er koopavond tot 21.00 uur.

House of Tall in Heerenveen

House of Tall in Friesland

Zo’n 3 jaar geleden is House of Tall met een pop-up shop tijdelijk in Drachten gevestigd geweest. Dit was een groot succes! “De vorige keer vroegen veel klanten of we vaker naar het noorden wilden komen, omdat ze de afstand naar onze winkel in Apeldoorn of Hoofddorp te groot vinden. En een derde vestiging is nu even niet aan de orde. Dus met onze pop-up shop komen we naar de klant toe. Met de pop-up shop in Heerenveen kunnen we onze klanten in Friesland, Groningen en Drenthe bereiken”, vertelt eigenaresse Inez Scheper.

Het fijne is dat, wanneer je iets leuks in de webshop van House of Tall gezien hebt, je een mailtje kunt sturen en zij dan zorgen dat het item meegenomen wordt naar Heerenveen. Zo weet je zeker dat je je favoriete items in jouw maat kunt passen.

House of Tall heeft twee winkels in Nederland, ze zijn zowel in Apeldoorn als in Hoofddorp gevestigd. Dit jaar vieren ze hun 10-jarige bestaan.

Drenten, Friezen en Groningers zijn gemiddeld de langste

Drenten, Friezen en Groningers zijn gemiddeld de langste mensen van Nederland. Dat blijkt uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS). Desondanks zijn er in het noorden maar weinig speciaalzaken gevestigd die zich richten op deze doelgroep. In Groningen heb je Lange Dame voor de lange vrouwen onder ons. In dezelfde provincie heb je voor heren Small & Tall en G&G Special Sizes for men. De pop-up shop van House of Tall voorziet in Friesland dus duidelijk in een behoefte. Je merkt het ook aan de bezoekers van de winkel. Eindelijk even niet hoeven zoeken naar een speld in een hooiberg. Kortom een bezoekje aan deze winkel is zeker de moeite waard!

Lees meer over

Grote maten Grote maten schoenen

Blijf op de hoogte en mis geen enkel nieuws! Volg het Langzijn WhatsApp-kanaal of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.