long-tall-sally-amsterdam
Lange mensen

Long Tall Sally in Amsterdam

Geplaatst op (Gewijzigd op )

Geschatte leestijd 2 minuten

Lange vrouwen konden afgelopen vrijdag en zaterdag naar hartenlust shoppen bij de Pop-Up shop van Long Tall Sally in Amsterdam. De meeting room van het Renaissance Amsterdam Hotel was omgetoverd tot een tijdelijke winkel van de van oorsprong Engelse winkelketen. Voor bezoekers was het wel even zoeken om de Pop-Up shop te vinden.

Bij binnenkomst waren er veel lange vrouwen kleding aan het passen, alle pashokjes waren druk bezet en alle medewerkers waren druk in de weer. De collectie van LTS is speciaal ontwikkeld voor lange vrouwen. Een groot deel van de LTS collectie was aanwezig in Amsterdam, van schoenen in grote maten, panty’s voor lange benen, jeans in lengtematen, lange badjassen tot extra lange jurken.

De medewerksters waren zeer vriendelijk en behulpzaam en namen goed de tijd voor alle lange bezoeksters. We spraken met een van de medewerksters die ons vertelde dat ze zeer blij was met onze komst. LTS is namelijk aan het kijken of het haalbaar is om in de komende 24 maanden een vestiging te openen in Nederland. Natuurlijk is het voor Nederlanse lange vrouwen wel goed om te horen dat dit soort plannen er zijn. Gezien de huidige economische tijd is LTS vanzelfsprekend voorzichting met het openen van nieuwe winkels

Long Tall Sally is opgericht in 1976 en heeft in het buitenland vestigingen in de landen Groot-Brittanië (16), Duitsland (3), Amerika (2) en Canada (8). Daarnaast trekt LTS door Europa met Pop-Up shops, naast Amsterdam deden ze de afgelopen maanden Parijs en Munchen aan.

Natuurlijk heeft onze vrouwelijke verslaggeefster zelf ook even geshopt en ging naar huis met een mooie jurk en panty’s met extra lengtematen.

Lees meer over

Lange mensen Beenmode voor lange benen Grote maten schoenen Mode voor de lange vrouw

Blijf op de hoogte en mis geen enkel nieuws! Volg het Langzijn WhatsApp-kanaal of schrijf je in voor onze nieuwsbrief.